2777
2789
عنوان

مشورت

81 بازدید | 14 پست

داماد خانواده شوهرم برخلاف اون چیزی که نشون میده نیست دنبال رابطه نامشروع و پرخطره .میگه دلیلشم اینه که زیاده خواه و تنوع طلبه خانمشم از اوناس که فکر میکنه این فقط سر سجاده و هیئت ها میره .به خودش نمیرسه خانمش لباسهای پاره و تکراری میپوشه اصلا آرایش نداره و خیلی هم چاقه .سه تا دختر داره .

به منم پیشنهاد دوستی داد  که باهاش قطع ارتباط کردم .الان سوالم اینه به خواهر شوهرم چطور غیر مستیم بفهمونم بیشتر حواسش به شوهرش باشه خیلی ولش کرده .اصلا حرفی بزنم یا نه؟!!میترسم گندش دربیاد 

به دامادشون پیشنهاد دادم به جای گناه کبیره ی زن غریبه رو صیغه کنه بهش برخورد گفت میخوام با تو باشم که دیگه  نه تماسش رو جواب میدم نه پیام هاشو .میشه به خواهرشوهرم غیر مستقیم حرفی بزنم که گوشی دستش بیاد ؟یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم همیچن میزدم به سلیته گری 

که دیگه گوه بخوره بخاد به من یا به کسی پیشنهاد بده 

تهدیدشم میکردم که آبروشو میبرم 

مردک حیض

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
برای اینکه گناه نکنه .صیغه کردن مثل زن گرفتنه منتهی جامعه قبول نداره ولی شرعی و قانونیه

یعنی شوهرت یکی رو صیغه کنه مشکل نداری 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
سوالم رو هیچ کدوم جواب ندادین نمیشه غیر مستقیم به زنش حرفی بزنم که بیشتر مواظب شوهرت باش؟

چرا میشه 

بگو سربسته بهش برسون