2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 32 پست

اینه عزیزم...شرمنده ازتونت فرستادم تویخچال امروزپریودشدم حال ندارم برم

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرچی خیره.عجله نکن. استرس نگیر. سر اولی هفت ماه طول کشید از بس نگران بودم

یه مشکلی هم هیت ک اصلا ادم نمیتونه خودشو کنترل کنه ک استرس نداسته باشه من شب خوابه حاملگی میدیدم نصف شب بلند میشدم بی بی میزدم تا صبح تو گوگل راجب حاملگی و تخمکگذاری و اینا میخوندم بعدم ک پریود شدم هنوز باورم نمیشد😕

یه مشکلی هم هیت ک اصلا ادم نمیتونه خودشو کنترل کنه ک استرس نداسته باشه من شب خوابه حاملگی میدیدم نصف ...

بابا عصبی میشیا.بیخیال

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اینه عزیزم...شرمنده ازتونت فرستادم تویخچال امروزپریودشدم حال ندارم برم

ممنون عزیزم شرمنده خودمم روز سوم پری هستم امردز کلی دارو گرم خوردم افتادم رو خونریزی شدید رفتم خونه مادرشوهر کلی کار کردم همه جام دوباره به هم ریخت حالم بد شد امدم خونه افتادم نمیتونم از جا بلند بشم کارای خودمم انجام بدم کل زندگیم به هم ریخته شده خیلی حالم بده😪

ممنون عزیزم شرمنده خودمم روز سوم پری هستم امردز کلی دارو گرم خوردم افتادم رو خونریزی شدید رفتم خونه ...

وای منم دیروزکلی گرمی خوردم ک بیوفتم خونریزی ک ردزنهمم جمعه نیوفتع

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
شیش ماهه جلوگیری اصلا ندارم ولی خب تاریخ تخمکگذاری اینا رو حساب نمیکردم ماه پیش روز دقیقشو حساب کردم ...

اها عب نداره انشالله ک حامله میشی بیشتر گرمیجات بخور دارچین و زنجفیل حتما بخور با روغن سیه دانه شکمتو ماساژ بده ک رحمت گرم باشه 

اره منم چون دکترمو عوض کردم پیشش نرفتم که باز واسم متفورمین تجویز کنه

من چندتا دکتر رفتم همشون یه نوع دارو میدادن برای تنبلی همشون ال دی و متفورمین میدادن میگفتن چون یه سال نشده ک اقدامی لازم نیست دارو خاصی مصرف کنی این دفعه رفتم الکی گفتم یکسال و نیمه اقدامم نشده دیگه بهم امپول و اینا داد ک حامله بشم😐😂

اها عب نداره انشالله ک حامله میشی بیشتر گرمیجات بخور دارچین و زنجفیل حتما بخور با روغن سیه دانه شکمت ...

همه دارو گیاهی و شیمیایی مصرف کردم و فایده نشده هفت ساله پی سیو هستم کلی دکتر رفتم از مجردی تا الان فایده نداشته حتی یه بارم پریودم تنظیم نشده