2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

1463 بازدید | 35 پست

دیروز رفتم سونو 

برای اینکه مطمئن شم داخل رحمه کیسه اب

دکتر گفت دوتا کیسه اب میبینم

نینیم دوتاس

خدایا شکرت

خدایا هیچکیو ناامید نکن

ای خدا بحق حضرت علی اصغر به هر کی که دلش نینی میخواد این ماه خبر خوبشو بشنوه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه عزیزم

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

وای الهی😍منم مامانم و مامان بزرگم و خالم دوقلو زا بودن ولی مال من یدونس فداش بشم

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

وییییییی ننههههه من غشششش

دوقلوووو😍😮

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
عزیزم مبارک باشه انشالله ب سلامتی بدنیا بیان انشالله خدا به همه منتظرا بچه بده

الهی آمین

خدا حفظ کنه براتون ☺

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
وای الهی😍منم مامانم و مامان بزرگم و خالم دوقلو زا بودن ولی مال من یدونس فداش بشم

خدا نگهش داره برات

برو فقط بخواب که انشاله به دنیا بیان از بیخوابی فقط گریه میکنی😂😂😂😂

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹