2789
عنوان

سهمیه

410 بازدید | 15 پست

سلام دوستان  من چند وقت دیگه آزمون استخدامی دارم و دارم خیلی خیلی جدی درس میخونم حدودا روزی ۱۲ ساعت ولی یه مشکلی که هست اینه که بابام جانبازه و منم سهمیه دارم هیچوقت نمیخواستم از سهمیه استفاده کنم اما اونقدر بهم از اطرافم فشار آوردن که مجبور شدم سهمیه رو موقع ثبت نام زدم .

امسال سهمیه دارا از غیر سهمیه دارا جدان برای همین میگم خب اگه من با سهمیه آزمون ندم یه سهمیه داره دیگه به جام قبول میشه 

نظر شما ها چیه ؟؟ حتی اگه واقعا خودمم نمره خوبی بیارم بازم حس خوبی ندارم که بگن تلاش خودم نبوده درصورتی که من دارم کتابا رو میجوام انقد خوندم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بابا این فکراتو بذار کنار از سهمیت استفاده کن بالاخره بابات که بی دلیل جانباز نشده اونم جونشو فدا کرده

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

از سهمیه ات استفاده کن لذتشو ببر عزیزم . حق کسی رو نمیخوری اونی که سهمیه داره میاد جای تو و حقت پایمال میشه 😉😉

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

شوهر منم پدرش جانبازه و سهمیه داره.

اونم مثل شما هیچ جا حتی ازمون استخدامی هم از سهمیه اش استفاده نکرد فقط در کنکور دکترا برای اولین بار استفاده کرد

۱۴۰۰/۱/۱ منم مامان میشم❤😍😍

چی بگم....

بخاطر سهمیه نداشتن ما مجبور شدیم ی شهر دور محروم انتخاب کنیم قبول شدیم ولی یکم سخته برامون زندگی تو اون شهر...

ان شاءالله ک نتیجه خوبی بگیری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چه شما سهمیه استفاده کنی چه نکنی این حرفا زده میشه

استفاده نکنی هم هیچ بدون سهمیه ای جای شما نمیاد یه سهمیه دار دیگه میاد جاتون

پس استفاده کن نوش جونت،چرا نباید از بابای شما که برای دفاع از وطنش جنگیده تقدیر بشه 

اگر پدر منم سهمیه داشت حتما استفاده میکردم

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
اگه خودت میخونی استفاده کن از دولت بکش نه مثل دوست من با ده تا تجدید امسال پزشکی میاره

من حتی برای کنکور امسالم از سهمیه استفاده نکردم چون دوس ندارم نتیجه تلاشم نباشه و اینکه حق کسی خورده بشه هر چند هزار جور سهمیه دیگه به جز سهمیه جانبازی برا کنکور هست 

من حتی برای کنکور امسالم از سهمیه استفاده نکردم چون دوس ندارم نتیجه تلاشم نباشه و اینکه حق کسی خورده ...

دوستم امسال کنار من کنکور میداد

واسه اختصاصیا دفترچرو بست همش سر میچرخوند

پارسال با همون وضع پرستاری اورد نرفت!

محتسب همی گردد دور شهر      که خون خلق حلال است و اب باده حرام