2777
2789
عنوان

همسایه رو مخ

707 بازدید | 14 پست

بچه من یک سال و نیمه هست الان یه مدته جیغ میزنه و همسایمون همش میگه چقدر جیغ میزنی ... حالا منم عصبی و حساس شدم رو جیغ بچم خیلی بهش سخت میگیریم و دعواش میکنم...

ولی خودشون بچه دارن  دو سال نیم خیلی سرصدا دارن بالای ما میشینن یکسره صدای پای این بچه میاد که انگار دارن سقفو میکوبن یا مدام انگار صدای جآبه جایی وسائل میاد ....حتی تا یک ...دو نیم نصفه شبم این بچه داره بپر بپر میکنه .... اون وقت من روم نمیشه بگم ... بخدا دیشب ساعت دو انقدر صدای کوبیده شدن سقف میومد... اصلا هرکاری میکم روم نمیشه بگم اونوقت اونا یکسره بچه منو میگن.... احساس میکنم پیش همیایمونم زیراب بچه منو زدن (البته کلمه زیراب شوخیه)

اخه اون یکی همسایمون یه جوری بچه اونارو تعریف میکرد بچهمنو غیر عادیکه خیلی اذیت میکنه مامانشو.

.... مثلا یه بار بغلم بود جلو در تا سوهرم بیاد یوار ماشین شیم همش مبگفت این چرا اینجوری تو بغلته همش ولی بچه اونا خیلی خوبه اینجوری نیس و من متعجب.... خودشون حالا خدای سرو و صداس اصلا حتی تو راه پله بلند بلند حرف میزنن....

ما بی ازار ترین و ساکت ترین خانواده تو ساختمون هستیم خودشونم میدونن و میگن ولی خب بچه گاهی جیغ میزنه دیگه خیلی بولدش کردن ....انقدر که تا یه ذره بچم جیغ میزنه انقدر حساس شدم و عصبی که میخوام خفش کنم یافحشش میدم 

چقدر به همسایه رو میدید

من اصلا نمیشناسم حتی بعضی ها رو 

نهایت یک سلام 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

گوربابای همسایه 

بچت مهمه بزار جیغ بزنه به بقیه چه چاردیواری اختیاری

حرفی زدن جوابشونو بده ندادی پرو شدن

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آرامش خونه خودت رو بهم نزن

بچه هست دیگه 

عجیبه اگر درک نکنن 

شما هم بچه رو به حال خودش رها نکن که جیغ بزنه ولی حساس هم نشو 

اسمش روش هست 

بچه ...

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
چقدر به همسایه رو میدید من اصلا نمیشناسم حتی بعضی ها رو  نهایت یک سلام

اتفاقا منم نمیشناسم همسایه هامونو در حد سلام اونم دو سه تاشون میشنلسم و اصلا کاری ندارم با همسایه ها دو سه تاشون میشنلسم اونم در حد سلام 

به خاطر دیگران بچت و اذیت نکن.       گفتن بگو. والا  صدا کوبیدن.   پای بچه شمام خیلی اذیتمون میکنه ماشالله. چه انرژی داره.  نصفه شب سقفمون. داره میاد پایین

روز۹-۹-۹۹     جنسا گرونتر میشه .       من مبصر سایتم  خطکش چوبی هم دارم حواستون باشه ..
گوربابای همسایه  بچت مهمه بزار جیغ بزنه به بقیه چه چاردیواری اختیاری حرفی زدن جوابشونو بده ند ...

اخه چی بگم چه جوری جواب بدم اصلا همه جا تو جواب دادن ضعیفم حتی همیشه طرف شوهرم هم نتونستم جواب بدم الانم این همسایمون هر دفعه میبینه میگه.... ولی من ردم نمیشه بگم ۲۴ ساعته بچه شما بالاسر ما سقفو میکوبه حتی نصف شب

آرامش خونه خودت رو بهم نزن بچه هست دیگه  عجیبه اگر درک نکنن  شما هم بچه رو به حال خودش ...

اصلا رهاش نکردم خودم خیلی حساسم رو رفتار بچه و کلی پیج روانشناسی دارم و خیلی مطالعه میکنم رو رلتارهای بچه میگن دوره داره تو این سن چون بچه نمیتونه حرف بزنه گاهی جیغ میزنه و باید دوره اش بگذره ....

اتفاقا منم نمیشناسم همسایه هامونو در حد سلام اونم دو سه تاشون میشنلسم و اصلا کاری ندارم با همسایه ها ...

اصلا توجه نکن عزیزم

بگذار بگه یک لبخند بزن و رد شو 

شما هم خواستی تذکر بدی به صدای کشیدن وسیله روی کف خونه تذکر بده و ساعت دو ....

نگو بچه شما هم صداش میاد 

کاش اگر مدیریت ساختمون دارید به اون بگی

آخه بچه یکسال و نیمه😑

قربونش برم بخدا اگه طرفداری از بچت نکنی و دعواش کنی خدا نمیبخشتت.....گور باباشون ...وقتی گفتند وای چرا جیغ میزنه بگو وای قربونش برم میخواد زبون باز کنه😊 لبخند بزن اما حالت گارد داشته باش....من سه تا بچه دادم ۱۰ و ۵ و ۲ ساله....به اون دوتا گوشزد میکنم که باید مراعات کنید. وای اون دوساله هیچی نمیگم فقط سر ظهر و شب مواظبشم نه اینکه دعواش کنم میرم پیشش باهاش بازی کنم. یه بار همسایمون بهم گفت صدا از اون دوتا پسرات نمیاد اما این گریه میکنه...منم گفتم قربونش برم وابستس همش میگه باهام بازی کن😊 اصلا هم رو نمیدم بهشون....زمانی که حرف زدن نه عذرخواهی کن نه شکایت از بچت...همش حالت دفاعی داشته باش...آخه این خیلی سنش کمه حالیش نیست که قربونش برم......سعی کن تا دیدیش سلام و احوال پرسی ۴ کلمه ای داشته باش (سلام، حال شما، خدا نگهدار) و سریع رد شو....واقعا چقدر آدم باید درکش پایین باشه

خدا کنه خدا واست بسازه
اصلا رهاش نکردم خودم خیلی حساسم رو رفتار بچه و کلی پیج روانشناسی دارم و خیلی مطالعه میکنم رو رلتارها ...

عزیزم دقیقا منظورم همین بود که علت جیغ فرزندت رو بدون که خودش اذیت نشه وگرنه که همسایه باید بدونه خونه بچه دار صدا داره 

من بچه ندارم ولی واقعا مشکلی با صدای بچه ها ندارم ، نه اینکه سر و صدا دوست دارم ، نه ، ولی میفهمم یه چیزی رو دیگه نمیشه کنترل کرد ، گریه نوزاد و جیغ خردسال و ....

عزیزم مقایسه نکن فرزندت رو نگذار کسی بگه فلانی اینطوری و بچه شما اون طوری 

تا گفت با خنده و بی تفاوتی بگو آره بچه ها متفاوت هستن 

و طوری واکنش نشون نده که ناراحت شدی و نگذار بچه متوجه این تفاوت ها و مقایسه ها بشه ....

خودت ماشاالله پیگیر هستی و مطالعه داری و میدونی چیکار کنی 💚

شاد و سلامت باشید 

ایندفعه دیدی یه حرفی زد بگو هربچه ای یه جوره  بچه من جیغ میزنه بچه شما تا نصفه شب میپره یه بچه هم عادت داره بغل شه حتما ماهم بچه بودیم رفتارهای خاصی داشتیم تا بزرگ شدیم به هرحال تاجاییکه بشه میتونیم کنترلشون کنیم بقیه اش رو باید تحمل کرد چاره ای نیس بچه همینه دیگه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اخه چی بگم چه جوری جواب بدم اصلا همه جا تو جواب دادن ضعیفم حتی همیشه طرف شوهرم هم نتونستم جواب بدم ا ...

چیکار بچه کوچیک داری . الان چون نمیتونه صحبت کنه جیغ میزنه. بجه رو اذیت نکنیا، با حوصله با بچت برخورد کن تا بعدا عصبی بار نیاد بچت. شما هم یا رو خودت کار کن بتونی رک مثل خودشون ولی محترمانه بگی یا کلا بیخیالشون بشی

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
عزیزم دقیقا منظورم همین بود که علت جیغ فرزندت رو بدون که خودش اذیت نشه وگرنه که همسایه باید بدونه خو ...

منون عزیزم وقت گذاشتی لطف کردی.... منظورم این بود ادم بی خیالی نیستم نسبت به بچم ولی خب یه موقع دست ادم نیست بچه جیغ میزنه خب.... من ایرادم اینه که زبون ندارم نمیخوام بچم هم مثل خودم بی زبون و مظلوم بار بیاد نتونه از خودش دفاع کنه متاسفانه من اینجوریم حتی طرف شوهرم هم هرکاری دلشون خواسته کردن و من احمق زبون جواب دادن ندارم و این طرف مقابل پر رو میکنه ....

آخه بچه یکسال و نیمه😑 قربونش برم بخدا اگه طرفداری از بچت نکنی و دعواش کنی خدا نمیبخشتت.....گور باب ...

خیلی هم دوست دارن با من رابطه داشته باشن بیان خونه من یا من برم اونجا.... هر روز میان میگن بچه ها باهم بازی کنن یا دوست داره بچشون بیاد خونه ما با دختر من بازی کنه... کلاروم نمیشه بگم نه ....