بچه من یک سال و نیمه هست الان یه مدته جیغ میزنه و همسایمون همش میگه چقدر جیغ میزنی ... حالا منم عصبی و حساس شدم رو جیغ بچم خیلی بهش سخت میگیریم و دعواش میکنم...
ولی خودشون بچه دارن دو سال نیم خیلی سرصدا دارن بالای ما میشینن یکسره صدای پای این بچه میاد که انگار دارن سقفو میکوبن یا مدام انگار صدای جآبه جایی وسائل میاد ....حتی تا یک ...دو نیم نصفه شبم این بچه داره بپر بپر میکنه .... اون وقت من روم نمیشه بگم ... بخدا دیشب ساعت دو انقدر صدای کوبیده شدن سقف میومد... اصلا هرکاری میکم روم نمیشه بگم اونوقت اونا یکسره بچه منو میگن.... احساس میکنم پیش همیایمونم زیراب بچه منو زدن (البته کلمه زیراب شوخیه)
اخه اون یکی همسایمون یه جوری بچه اونارو تعریف میکرد بچهمنو غیر عادیکه خیلی اذیت میکنه مامانشو.
.... مثلا یه بار بغلم بود جلو در تا سوهرم بیاد یوار ماشین شیم همش مبگفت این چرا اینجوری تو بغلته همش ولی بچه اونا خیلی خوبه اینجوری نیس و من متعجب.... خودشون حالا خدای سرو و صداس اصلا حتی تو راه پله بلند بلند حرف میزنن....
ما بی ازار ترین و ساکت ترین خانواده تو ساختمون هستیم خودشونم میدونن و میگن ولی خب بچه گاهی جیغ میزنه دیگه خیلی بولدش کردن ....انقدر که تا یه ذره بچم جیغ میزنه انقدر حساس شدم و عصبی که میخوام خفش کنم یافحشش میدم