2777
2789
عنوان

همسرم نیست 😢

602 بازدید | 51 پست

سلام به همه 

بچه ها من ساعت ۴ باید برم بیمارستان که انشالله زایمان کنم اما همسرم ماموریت است و نیستش خیلی ناراحتم بیمارستان قبول کرده اما واقعا ناراحتم از صبح دارم گریه میکنم 

به سلامتی 

مبارکه انشالله   

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه چرا ب این فک کن قراره فسقلیتو ببینی همسرتم میاد دیگه 

پدر و مادرت همراهتن؟

سزارینی؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عزیزم ناراحت نباش. به این فک کن که نی نیتو بغل میگیری ان شاءالله. شوهرتم میاد بالاخره. واسه ما منتظرا هم دعا کن. ان شاءالله خدا نی نیتو سالم بذاره بغلت

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

اشکال نداره عزیزم.حتما خانوادت هستن دیگه.ان شاالله به سلامت زایمان کنی دعا کن قسمت ماها هم بشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت