2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطور.صبح هم ک بلند شم باز فایده نداره

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

من موقع اقدامم تا ۲،۳ ساعت پاهام بالا بود بعدشم پاهامو میاوردم پایین همونجوری میخوابیدم تا صبح ، یه روز درمیونم رابطه داشتیم 

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

با پوزیشن داگی استایل دیگه نمیریزه بیردن. مگر اینکه بایستید سرپا

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
دکترتون گفته؟

قبلش یه بالش بزار زیر باسنت که بعدش خارج نشه.1 ساعت دراز بکش و تکون نخور .بعدش پاشو برو حموم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

هیچوقت تا صبح نخوابید،عفونت میارید بددددددجور

یک الی دو ساعت ،زیرم متکا میدارم پاهامو به دیوار ایستاده تکیه میدم 

تیکر بارداری من واقعی شد قسمت همه منتظرا،برای سلامت نی نیم صلوات بفرست😘