سلام ،چن روز دیگه تولد عشقم بنظرتون کادو چی بخرم؟ساعت گرفتم،دستبند گرفتم ،گردنبند و انگشتر دوست نداره،لباس ،کفش ،کتونی هم زیاد گرفتم ی چیز خاص و شیک قیمت مناسب باشه ب پول من فقیر بخوره نهایتش 400،میشه راهنمایی کنید
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
واسش هندزفری بلوتوثی بخر ما فردا سالگرد عروسیمونه میخوام واسش کاپ کیک درست کنم.هدیه هم کفش فوتبالی ...
مبارک باشه عزیزم
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
عکسشو بده، بزنن رو شاسی با بقیه پولتم اگه میتونی براش جشن تولد بگیر، چون پسرا همیشه خودشون شاغ ...
تولد ک براش میگیرم ناهار و کیک و...،عکس ازش ندارم باور میکنی ،هر چی بود تو گوشی خودش بود ک سوخت الانم ک در دسترسم نیست مرسی از نظرت