2777
2789
عنوان

کادو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 48 پست
کجاعکسشوکشیدی؟،اینترنتی نمیشه؟؟

تو تلگرام شهر خودم تبلیغ گذاشت عکس فرستادم گفت 90تومن منم سفارش ک کارم خوب بکش هیچی رفتم گرفتم 50دادم بهش وقت نداشتم ،وقتی دیدش لال شده بود شوکه شد فقط منتطرم عقد کنیم برم خونشون اون عکس جر بدم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت قدرشو بدون واقعا..من هفت سال ازدواج کردم سال اول یه شال خرید تمااام خیلی تولد و اینچیزا برا ...

میدونه من دق میکنم نخره یا تبریک نگه،انشالله زندگیت پر از شادی باشه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
توروخدالینکشوبهم بده من شارژباطری ندارم میام میبینم لینکشوبهم بده

مال دو سال پیش بخدا هیچ آدرسی ندارم بعدش کارش افتضاح بود  ،حضوری برو بده بکشن برات

چراپاره کنی بدبود؟

افتضاح کشیده بود 

خب بهش نميدادي يا ميگفتي داستانو

یهو شدی خودم ب اون حد دقت نکرده بودم بعد اونم خونه ک هی خندیده بودن بش من عصبی تر شدم 

ریش تراش هم قیمت کردم بالا 600میره گند میزنه بش بعد برا عقد باید واسش بخرم

عزیزم این پیج دوستمه. کیف چرم طبیعی دست دوز داره. قیمتش هم بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ هست. کیف های خوشگل مردونه داره که احتمالا به درد همسرت هم میخوره برای سرکارش. یه سر بزن. آدرس پیجش تو عکس ها هست.