2777
2789
عنوان

کادو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 48 پست
اها پس نگير ولي اينا ك گفتم با ٤٠٠ ميتوني بگيري من ك ٢٠ ام تولدش بود واسش دسبند گرفتم ٢٢٠ تومن😁 ...

عکسشو داری عزیزم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
از لوازم پزشکی باید بگیرم؟خیلی سخت کادو گرفتن براش چون ساده است همش سرگرم کار و کشاورزی اهل این چیزا ...

كلا واسه مردا سخته كادو گرفتن چون چيزايي هم ك هست مبلغشون بالاست

اگه نياز داره بازم بگير چون اون بايد دوست داشته باشه

ماساژم بايد بري مركز ماساژ نزديك خونشون ببيني و بگيري

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كلا واسه مردا سخته كادو گرفتن چون چيزايي هم ك هست مبلغشون بالاست اگه نياز داره بازم بگير چون اون با ...

و ما خانم ها هم خیلی حساس هستیم ،باورت میشه الان کفش ،شلوار ،پیرهن،کتونی نیاز شدید داره یک ماه نشده گرفته داغون شدن 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
نه والا عكس نگرفتم 😁

من عکس میگیرم ب ی ربع نمیرسه پاک میکنم فحش ب گوشیم میدم در صورتی ک خودم مقصرم یا پام معلومه یا خودم 

من عکس میگیرم ب ی ربع نمیرسه پاک میکنم فحش ب گوشیم میدم در صورتی ک خودم مقصرم یا پام معلومه یا خودم& ...

نه من نگرفتم چون گوشيم همش دستشه گفتم زشته عكس هديه شو ببينه ميگه چقدم ذوق كرده خودش😆

پس همينا رو بگير انقدر سخت نگير  مردا مثل ماها حساس نيستن

طبق معمول کادو تکراری ،یبار دادم عکسش کشیدن ک کادو خاص باشه برده بود نشون مادرش داده بود گفته بود من اینو برات نمیگیرم مث منگولا کشیده ات این زنیتی نداره

منکه تولدم هیچی نخرید واسم منم تولدش هیچی نمیخرم براش

پس راحتی ،من گل ،کیک ،عروسک کار هر سالشع