2777
2789
عنوان

نذری

73 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من چن تا اتفاق خوب برام افتاده میخوام برا دفع بلا نذری بپزم نیم برنج(خرده برنج)۶کیلو دارم چه نذری پیشنهاد میکنید..

درضمن اسم و حاجتتونو بگید دعاتون کنم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بیاید تاپیک آخرم اسمتونو سر دیگ نذری بیارم ایشالله مشکلتون حل شه

فقط امضام ممنونم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
قبول باشه عزیزم.... واسه خونه دارشدنم دعاکن... آیناز

چشم عزیزدلم حتما یادم میمونه

دعا کن من بیام بگم چندتا اتفاق خوب برام افتاده 

دعا کن تو کارم حالم خوب بشه و انقدر خوب باشم که کارم رو ازدست ندم و دوسش داشته باشم 

دعا کن مشکلم حل شه انرزی و حسم خیلی بده دعا کن خوب شه 

اسمم ماجده است التماس دعا 

برای همه حاجت مندان دعا کن 

عزیز میتونی زرشک پلو کنی مرغ سینه بگیر بپز بعد ریش ریش کن یه کم برنج رو زرد کن با زرشک اونم یزار روش 

یا اگه میتونی شله زرد درست کن 

یا اگه بلدی شیر برنج

دعا کن من بیام بگم چندتا اتفاق خوب برام افتاده  دعا کن تو کارم حالم خوب بشه و انقدر خوب باشم ک ...

چشم مرسی از توضیحاتت عزیزم