خیلی زود اشکم درمیاد مواقعی که باید از خودم دفاع کنم جلوشم نمیتونم بگیرم تو چند ثانیه چشمام پر از اشک میشه چیکار کنم بنظرتون؟
🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿میشه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سورهای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر میشه❤️
یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
به قول معروف منم اشکم در مشکمه یعنی کافیه یکی بگه تو همچین گریه میکنما انگار منو زدن
گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
منم اینطوریم یعنی حق با منه ها حرف منطقیم میزنم ولی با گریه متنفرم از این اخلاقم متنفرررر تازه خانوادم جوری بودن همیشه میگفتن نباید گریه کنی تحت هیچ شرایطی بعد من برعکس شدم