2821
2789

منم چند روزه میخونم خدا قبول کنه.باهاش آرامش میگیرم ..زهرا هستم دعام کن ممنونم

ان شاء الله که هرچی از خدا میخواید بهترین ها رو بهتون بده. برا من هم دعا کنید..میکرو انجام دادم .. ۴ روز دیگه باید آزمایش بارداری بدم و منتظرم بعداز ۱۴سال من هم مادر بشم🤲❤🤱

خدا به آبروی امام حسین علیه السلام  حاجت همه منتظرا رو بده.

.. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
.. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
.. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
منم چند روزه میخونم خدا قبول کنه.باهاش آرامش میگیرم ..زهرا هستم دعام کن ممنونم ان شاء الله که هرچی ...

از بس فکر و خیال میکنم که نگو   ۶ شهریور باید آزمایش بارداری بدم.  میشه ۳ روز دیگه؟. 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792