2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون عصبی و زودجوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 116 پست
عزیزم حرفای مادرتو بریز دور بچسب به زندگیت و از زندگی شخصیت به مادرت گزارش نده که باعث دخالتش نشه تو ...

بخدا من یه بار هم بد همسرم‌نگفتم همیشه میگم همه چی اون به ولی خودشون متوجه شدن منم خوشم نمیاد طلاق بگیرم .الان شوهرش بهتر شده؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به مادرتون کاری نداربم اما چه راحت بعضیا میگن جداشو. بابا یه زندگیه ها ادم مگه به همین راحتی جا م ...

داره.. گل بی عیب خداست ولی مامانم میگه عیب تا عیب داریم کوروپیرت میکنه بعدشم دیگه با بچه نمیتونی کاری گنی

سراسری

بنظرم اذیت میشی 

چون متاهلی واقعا سخته یا پیام نور برو که کلاسش کمتره یا بدون آزمون یه رشته ایی برو داغون نشی به زندگیتم برسی 

من تجربه داشتم واقعا یا سختی خوندم 

فقط یه رشته ایی رو انتخاب کن که بازار کارش خوب باشه مث حسابداری که همه همیشه نیاز دارن یا روانشناسی که هم برا زندگیت خوبه هم کارش خوبه یا مشاوره روانشناسی کودک چون نسلا داره طوری میشه که به بچه ها خیلی دارن بها میدن ونیاز جامعه میش 

بنظرم اذیت میشی  چون متاهلی واقعا سخته یا پیام نور برو که کلاسش کمتره یا بدون آزمون یه رشته ای ...

خودش هم بهم میگه بشین بخون ولی بااین کش مکشانمیتونم همون برم دانشگاه بهترمه

خودش هم بهم میگه بشین بخون ولی بااین کش مکشانمیتونم همون برم دانشگاه بهترمه

اره خودتو نکش برا کنکور برو یه جا بدون اذیتو استرس من الان چند ساله همش استرس درس و دانشگاه و کنکور رو دارم همش معده درد دارم بخاطر این استرسا مخصوصا اینکه زحمت کشیدم خیلی خیلی سختی کشیدم نمیتونم بیخالش شم الان دیگه

داره.. گل بی عیب خداست ولی مامانم میگه عیب تا عیب داریم کوروپیرت میکنه بعدشم دیگه با بچه نمیتونی کار ...

نظر من مخالف مادر شماست. خودت میدونی اما به همین راحتیم زندگیتو بهم نریز. یه مشاور برو