2777
2789
عنوان

کفش سایز۳۶

217 بازدید | 13 پست

سلام

من خیلی ریزه میزه ام و سایز پام ۳۵.۵_۳۶هست :|

واقعا پیدا کردن کفش برام یه مقوله خیلی سختیه

باید حسابی بگردم حداقل ۳۷ قالب کوچیک پیدا کنم که دیگه الان پیدا نمیشه كفش سايز٣٧با كفي خیلی تو پام بزرگ دیده میشه و حتي با دوتا كفي هم اندازه نميشه

دیگه الان واقعا داخل فروشگاه های کفش بچگونه دنبال کفشم:( 

میخوام بدونم پیجی رو نمیشناسین کتونی وکالج سایز ۳۶ داشته باشه؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام☹ منم پاهام مث تو کوچولوعه ۳۶ ام

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
وای منم یه بار رفتم مغازه گفت برین مغازه قبلی رفتم دیدم مغازه بچه هاست همونجا اشکم در اومد 😐

ناراحتي نداره گلم ... من فقط چون كفش سايز پام نميشه ناراحتم چون واقعا ارزوي پوشدن يه كفش درست كه باهاش راحت باشم به دلم مونده 

باورت ميشه من كفشي كه براي عروسيم گرفتم كه توي مجلس پام باشه كه باهاش راحت باشم رو صندل بچگونه گرفتم:))

منم همینم ولی برای کفش مشکلی ندارم هست سایزم همیشه

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
ببخشید خندم گرفت😂😂😂مامانم منم همبن مشکلو داره

🤣🤣🤣🤣🤣 والا خنده داره 

آخرش پیدا کردم 

به نظرم یافت میشه فقط حوصله میخواد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ناراحتي نداره گلم ... من فقط چون كفش سايز پام نميشه ناراحتم چون واقعا ارزوي پوشدن يه كفش درست كه باه ...

آخی چه بانمک😍🤣

من اونموقع سنم کم بود آخه ناراحت شدم ۱۶ سالم بود 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2790
2778
2791
2779
2792