2821
2789
عنوان

حساسیت فصلی

202 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من چندروزه دماغم میخاره گلوم میخاره هی عطسه میکنم آبریزش بینی دارم بنظرتون حساسیت فصلیه؟ 

کرونا نباشه یوقت😥😥

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

حساسیت فصلیه من هرسال تابستون این بدبختی رو دارم

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حساسیت فصلیه من هرسال تابستون این بدبختی رو دارم

وای امروز انقد عطسه کردم دیگه خسته شدم ، پس چیکار میکنی هرسال ک خوب بشی؟ خسته شدم🤧

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
وای امروز انقد عطسه کردم دیگه خسته شدم ، پس چیکار میکنی هرسال ک خوب بشی؟ خسته شدم🤧

هیچ کار کلافه میشم آبجوش لیمو هرروز بخور خوبه 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
من انتی هیستامین خوردم بیفایده بود 

عه آخه من باردارم هستم دارو نمیتونم بخورم 🙁

منم ب این درد گرفتااارم هرسال

دیگه مژه برام نمونده بسکه خاریدم چشمامو

عطسه فراوان

خارش سقف دهنم

دیروز رفتم دکتر امپول زد و قرص فلست رو داد کپسول هست شکر خدا بهتر شدم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من انتی هیستامین خوردم بیفایده بود 

اینا بترم میکنن تازه نخور

برو دکتر

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
اصلا جز امپولش هیچی فایده نداره  اما من ظهر خربزه خوردم بدتر شدم سعی کن خربزه و طالبی نخوری&nb ...

آره منم ب خربزه حساسیت دارم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز