2777
2789

بچه ها من ۲۸ ام اقدام داشتم ۲ بار دوتا هم امپول فولیگنان زدم و لتروزول خوردم ۳ تا تخمل بالغ خوب در تخمدان راست داشتم  و حین نزدیکی درد دارم سمت راست خیلی شدیده ممکنه باردار باشم؟؟ 

من این برنامه رو از زمان بارداریم دارم خیلی عالیه راجب بچه ها...یه جایی مثل نی نی سایت که من کلی دستور غذا یاد گرفتم واسه بچم و کلی از سوالام به جواب رسیدن امیدوارم به درد شماهم بخوره و استفاده کنین ....الهی نی نی های همتون سالم باشن عزیزای دلم😍😍😍😍😍

من برای مراقبت از مهراد جون از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.
https://gahvare.net/i/5f42209e8d176

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این برنامه رو از زمان بارداریم دارم خیلی عالیه راجب بچه ها...یه جایی مثل نی نی سایت که من کلی دست ...

وای خسته شدیم‌بسه دیگه

هر‌جا ببینم‌گزارش میزنم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

درد تخمدان اثر قرص ها هست هر وقت عقب انداختید چک‌کنید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من این برنامه رو از زمان بارداریم دارم خیلی عالیه راجب بچه ها...یه جایی مثل نی نی سایت که من کلی دست ...

عزیزان میشه نصبش کنید ؟؟؟ هم خودتون استفاده میکنید هم من یه امتیازی میگیرم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
بزن هرچی اعصابتو خورد کرد رو سرش خراب شو 

بدون اجازه تو همه تاپیکا میزاره

یه تاپیک خودش بزنه هر چی میخاد بزاره

منم خیلی دلم میخواد مامان بشم  چند سالته چند وقته اقدام کردی چند سال عروسی کردی انشالله مامان ...

ایشاالله گلم من ۳ سال ازدواج کردم  ۱۹ سالمه۲ ماهه اقدامم خیلی منتظرم بخدا همش میگم خدایا به همه بچه بده منم قاطی اوناد

ایشاالله گلم من ۳ سال ازدواج کردم  ۱۹ سالمه۲ ماهه اقدامم خیلی منتظرم بخدا همش میگم خدایا به همه ...

انشالله باز سنت کمه خدا بزرگه نگران نباش به اقدامات ادامه بده یه روز در میون 

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
انشالله باز سنت کمه خدا بزرگه نگران نباش به اقدامات ادامه بده یه روز در میون 

۲ بار اقدام کردم ماه پیش هم ۳ بار هیچ مشکلی هم ندارم کیست و اینا تنبلی هیچی فقط الان  همه چی بدست خداست