2777
2789
عنوان

مادرشوهر

243 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من مادرشوهرم میخواد بیاد خونمون گفته بیایید اینجا بعد منم با خودتون ببرید شهرستانه وقتی میاد حداقلش دو هفته میمونه من دوس ندارم بیاد چون همش تو همه چی دخالت میکنه منم اصلا حوصلشو ندارم چیکار کنم بها نظرتون یه خانم با سیاست چیکار میکنه 

بنظرم حق دارن مدتی خونه پسرشون بیان. 

مث مامان بابای خودمون. 

سخت نگیر

خودمم شرایطم اینه ک خونواده همسرم بیان یکی دو هفته می مونن. سخت نیس ک

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا خیلی سخته چون خیلی بداخلاقه طوری که دخترای خودش را نمیدن فقط چون من تحویلش میگیرم میاد تینجا منم الان اصلا حوصله فضولی و حرفا و گیرای الکیشو ندارم

اومد خیلی بهش احترام بذار به خودت برس و خوشگل باش جلوش غذای شیک درست کن.... بذار کیف کنه چه عروسی دا ...

از بس اینجوری کردم و تحویلش گرفتم که بازم میخواد بیاد دیگه اتفاقا اینسری اگه بیاد میخوام اصلا تحویلش نگیرم

چرا خیلی سخته چون خیلی بداخلاقه طوری که دخترای خودش را نمیدن فقط چون من تحویلش میگیرم میاد تینجا منم ...

نمیتونی بگی نیا که اومد هروقت بداخلاقی کرد توهم بداخلاق شو تیکه ام انداخت جوابشو بده اصلا تو مدت دوهفته با شوهرت بحث دعوا نکن همش قربون صدقش برو تا این دوهفته بگذره 

یه پسر دیگه هم داره که جوری رفتار کرده که جرات نمیکنه یه روزم بره خونش ولی من سالی دوماهش اینجاس دیگه خسته شدم با این حال هیچ فرقی تو رفتارش با من و اون جاریم نمیزاره

یعنی شما باشی قبول میکنی اهصابت به هم بریزه ولی بزاری بیاد خونت

عزیزم منم شهر دیگه اس خونم

هر وقت میان حتی بیشتر از دو هفته میمونن ۲۰ روز اینا

ولی خب خانواده شوهرمن و وقتی میبینم شوهرم خوشحاله دلم نمیاد ناراحتش کنم اونام چن روزی میان خونه پسرشون اذیتشون نمیکنم

اینطوریم نیس ک بگم همش قربون صدقم میرن ها خعلی دعواها هم کردیم ولی بلاخره مادر پدرن و شوهرم نمیتونه ازشون بگذره

2790
2778
2791
2779
2792