2821
2789
عنوان

چی کادو بگیریم؟

71 بازدید | 14 پست

من و یکی از دوستام قراره دو نفره برای یکی دیگر از دوستانمان ک ۳۲ سالشه یه تولد کوچک بگیریم.

کیک را خودم شکلاتی خیس پختم.

در حد ۶۰ هزار چی میشه گرفت؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صندل ازین تابستونیا فک کنم بشه

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 

چیز دکوری بعنوان یادگاری براش بخر ک هروقت نگاش میکنه یاد شمابیفته.من همیشه برای دوستام ازاین کادوها میگیرم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خب شال كیف پول لاك و رژ بدلیجات ولی اگر من بودم براش یه كتاب میخریدم با كلاس تره با پول كم یه هدیه ف ...

اصلا اهل کتاب نیست و عشق ارایش و روسری هست ولی چون خیلی سبزه است نمیدونم چی بخرم.

دکوری هم ندیدم بخره فکر کنم علاقه ای نداره.

کیف دستی برای بیرون نداره.

ان خوبه یا بدل و لباس؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792