2777
2789
عنوان

خیلی خوشگل بود☹🙁

209 بازدید | 16 پست

پسره خوشتیپ و خوش قیافه

خانواده خوب 

شغلشم خوب

فقط اینکه اصلا طرز تفکر و شخصیتمون به هم نمیخورد کلا اعتقادی به دین و اینا نداشت میگفت چرا اصلا باید عزاداری کنیم😕

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
عجیبه ... منم این تفکر دارم 😐😑

اره منم یه ادم تقریبا معتقد اصلا نمیتونستم بسازم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اگر خودت قبول داری و برات مهمه ازش دوری کن من ی نمونه دارم و به شدت اذیتم از دستش همین دیشب باهام بحثش شد 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
وای اگر خودت قبول داری و برات مهمه ازش دوری کن من ی نمونه دارم و به شدت اذیتم از دستش همین دیشب باها ...

اره واسه خودم خیلی مهمه رد کردم

اره منم یه ادم تقریبا معتقد اصلا نمیتونستم بسازم

خوشگلی به چه دردی میخوره وقتی نتونین به تفاهم برسین 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
وای اگر خودت قبول داری و برات مهمه ازش دوری کن من ی نمونه دارم و به شدت اذیتم از دستش همین دیشب باها ...

البته تا قبل ازین نذر می‌کرد خودش ولی الان اعتقاداتش خیلی ضعیف تر شده

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
البته تا قبل ازین نذر می‌کرد خودش ولی الان اعتقاداتش خیلی ضعیف تر شده

اینم مامان باباش خیلی مذهبین باباش سپاهیه

این نمیدونم چرا اینطوره

تفکرش خیلی هن درست بود و منم اونطوریم ولی چون تو معتقدی هرگز با چنین فردی ازدواج نکن چون هردو طرف باید مث هم باشه وگرنه تو زندگیشون مشکل پیش میاد باتشکر   

من به دنیا اومدم که عاشق تو باشم!  

من یه خواستگارداشتم مهندس بود دیوث اعظم استغفرالله میگفت خداخدانکن دین وقرآن ...فقط انسانیت😏😏😏منم زدم توپوزش بره تازه من دهه شصتیم به درک که نشداعتقادخونواده ورفتاراول مهمه بعدپول وقدوهیکل

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
اینم مامان باباش خیلی مذهبین باباش سپاهیه این نمیدونم چرا اینطوره

خیلی از خانواده های مذهبی این جوری شدن جامعه و فضای مجازی آدمارو تغییر میدن