2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرت کتاب خوبیه فقط برای نمونه دولتی مناسبه یا تیزهوشان هم میشه

سوالات نمونه دولتی و تیزهوشان ... برای تست کتاب خوبیه عزیزم 😗

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود؟ کجا رفت؟ چرا بود و چرا نیست!🎀

https://councils.clark.edu/eportfolios/6345/Home/Breakfast_at_Tiffany____

همان طور که گفته شد از روی این کتاب یک فیلم با همان نام ساخته شده است. این فیلم را بلیک ادواردز کارگردان آمریکایی به نام ساخته است. این فیلم توانسته است در 4 رشته نامزد دریافت جایزه شود اما در نهایت توانست جایزه بهترین موسیقی و صدا را از آن خود کند. جالب است همچنین بدانید که این فیلم تنها پس از گذشت 3 سال از انتشار این کتاب و موفقیت خیره کننده آن ساخته شده است.

کتاب فروشی‌های مختلفی در حال حاضر اقدام به راه اندازی وب سایت کرده‌اند. نشر ماهی یکی از انتشاراتی‌های شناخته‌ شده است. این انتشاراتی در حال حاضر تمامی کتاب‌‌هایی که منتشر کرده است را به صورت اینترنتی به فروش می‌رساند. شما می‌توانید با مراجعه به آدرس وب سایت نشر ماهی به راحتی کتاب‌های مورد نظر خود را تهیه نمایید. کتاب صبحانه در تیفانی یکی از کتاب‌های عالی است که این انتشاراتی منتشر کرده است. برای خرید این کتاب می‌توانید با مراجعه به صفحه این کتاب در وب سایت نشر ماهی آن را تهیه نمایید.

این داستان از آنجایی شروع می‌شود که هالی گولایتلی برای زندگی به آپارتمانی در شهر نیویورک نقل مکان می‌کند. هالی دارای شخصیتی سرزنده و شاداب است و معمولا در برخوردهای خود با افراد بسیار گرم ظاهر می‌شود. اهالی ساختمان در ابتدای این داستان به این موضوع واکنشی نشان نمی‌دهند اما پس از آن که رفت و آمد‌های مشکوک و شبانه هالی زیاد می‌شود اهالی آپارتمان در صدد کشف چرایی این رفت و آمد‌ها بر می‌آیند.