خانوما من تا ۶ ماهه دیگه باید آیلتس ۶ یا ۷ آکادمیک بگیرم زبانمم متوسطه میخوام برم موسسه بیان برتر ثبت نام کنم آزمون تعیین سطح دادم گفت c3b هستم بعد من از این سز دزر نمیارم الان یه دوره داره به اسم preielts یه دوره همین سطح من یه دوره هم واسه ielts هس من الان کدومو برم؟!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره عزیزم من یه دوره سامیت بود شرکت کردم فقط همون دورشون خوب بود و آیلتسم بیشتر با تمرین با کتابای ک ...
وآقای خوش به حالت آیلتس گرفتی...ببین من تعیین سطح انلاین دادم دوره c2A قبول شدم..راستش بین موسسه بیان برتر و سفیر موندم..منزلم کرج هست..به نظرت کدوم بهتره؟چطوری بخونم که بتونم مدرک آیلتس بگیرم..ممنون میشم راهنماییم کنی
وآقای خوش به حالت آیلتس گرفتی...ببین من تعیین سطح انلاین دادم دوره c2A قبول شدم..راستش بین موسسه بیا ...
عزیزم من سفیرو تا حالا نرفتم و نمیدونم چه طوریه ولی اگر میخوای آیلتس آکادمیک بدی باید تست زنیتو قوی کنی و تکنیکا رو یاد بگیری اینجوری میتونی نمرتو ببری بالا من خودم سطح زبانم از قبل خوب بود و نیاز به کلاس general نداشتم و فقط تست زدم منتها تو اگر زمان زیاد داری کلاس های جنرالو تو بیان برتر ثبت نام کن و دوره به دوره برو بالا ولی بدی این کلاسای بیان برتر اینه که اخر ترم امتحان نمیگیرن و اگه مثل من ادم تنبلی باشی تو طول ترم نمیخونی😅ولی بازم بستگی به خودت داره حالا یه ترم برو شاید به سلیقت بخوره این سبک