2777
2789
عنوان

خندوانه

85 بازدید | 17 پست
ب نظرتون کی میبره لباهنگو اصلا خندوانه رو میبینین؟؟
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارشا فک کنم. ولی امیر علی چقد خوشتیپه😂😂
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من فکر میکنم امیرعلی نبویان
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
دوست دادم امیرعلی ببره ولی خب حدس میزنم ارشا ببره
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
اره رامبد جوان خیلی زن طلاق میده اما برنامش خوبه برا روحیه بیننده ها خوبه
اگه امیر علی ببره باید جایزشو با محسن چاووشی نصف کنه هههه
نمیدونم چرا اصلا از امیر علی خوشم نمیاد و بهنظر من مردم نباید به خوشتیپی و جذابی رای بدن به اجرای بهتر باید رای بدن که به نظر من ارشا واقعا جذاب و خنده دار بود حتی اجرای خطیبی هم خیییلی بهتر بود امیر لی خوب اجرا کرد ولی ساده بود اجراش
اللهم صل علی محمد وآل محمد
من تا الان ب خوشتیپیش فکر نکرده بودم راستش بیشتر از صدای محسن چاووشی خوشم میاد تا اجراش ارشیا اجراش خوبه واقعا