2789
عنوان

اسم مانیسا

7405 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.من اسم دخترمو گزاشتم مانیسا.مشکل یکی دوتا نیست که .منو همسرم این اسمو پسندیدیم.حالا اطرافیان یکم ناراحتن.میگن فردا بهش میگن مانی.میخواستم ببینم کسی هست اسم دخترش مانیسا باشه و مشکلی نداشته باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهشون رو نده مسخره کردن ناراحت شو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خودت دوس داری گذاشتی عب ندارع ممکنع صداکنن چون پانیسا هم میگن پانی

من خودم شخصن مانیسا نمیپسندم ب هرحال سلیقها متفاوت 

سلامت باشع مانیسا جون💛

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

من این برنامه رو از زمان بارداریم دارم خیلی عالیه راجب بچه ها...یه جایی مثل نی نی سایت که من کلی دستور غذا یاد گرفتم واسه بچم و کلی از سوالام به جواب رسیدن امیدوارم به درد شماهم بخوره و استفاده کنین ....الهی نی نی های همتون سالم باشن عزیزای دلم😍😍😍😍😍

من برای مراقبت از مهراد جون از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.
https://gahvare.net/i/5f42209e8d176

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

این انتخاب شماست ب دیگرانم ربطی نداره اجازه ندین اسمشو کوتاه کنن پسر من اسمش محمده از همون اول ب همه گفتم ممد و اینا صداش نکنید الانم جا افتاده واسشون اگه بگن ممد اصلاح میکنم میگم محمد

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂