2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری

281 بازدید | 7 پست

سلام دوستان پیشاپیش از وقتی که میگذارید بسیار متشکرم🙏دوستان من الان‌چهار ماهه که بیکار شدم ( غیر کرونا)فقط ۱۵تیر پیامک شماره حساب اومد که ارسال کردم تا الان یک ریال هم واریز نشده.در سامانه جدید هم کارهای احراز هویت و اپلود مدارک هم انجام دادم ده روزی هست اما باز هم هیچ پیامکی نیومده شما اطلاع یا خبر جدیدی ندارید از اینکه بالاخره چه زمانی قرار هست کارهامون رو درست کنن و پولمون رو واریز کنن؟متشکرم🙏

منم بابام با ۲۵ سال سابقه کار بیکاره الان شما غصه نخور زیاد  

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بابای منم پارسال می خواست ازبیمه بیکاری استفاده کنه کاراشودرست کردبعدسه ماه حقوقشوریختن حقوق سه ماهوباهم مال مااینطوریه که کلایه ماه عقبه مثلااین ماه حقوق مرداد واریزمی کنن نمی دونم همشون این طوریه یانه

اونم دقیقا مشکل بیمه بیکاری رو داره نمیدن بهش هی دارن بازی میدن و چپ و راست میکنن ک ندن جلسه تشکیل شده شما برات؟

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
اونم دقیقا مشکل بیمه بیکاری رو داره نمیدن بهش هی دارن بازی میدن و چپ و راست میکنن ک ندن جلسه تشکیل ش ...

انشاا... که هر چه زودتر مشکلشون حل بشه واقعا سخت هست🙏من نامه ی عدم‌نیاز دارم و در سامانه مدارک رو اپلود کردم هنوز هیچ پیامی برای من نیومده متاسفانه

انشاا... که هر چه زودتر مشکلشون حل بشه واقعا سخت هست🙏من نامه ی عدم‌نیاز دارم و در سامانه مدارک رو ا ...

سلام عزیزم، میشه کمکم کنیدمنم مرخصی زایمان تموم شده نامه عدم نیاز بهم دادن میخوام تو سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کنم از صبح زده داره بروز رسانی میشه. با این شرایط کرونا و بچه کوچیک‌نمیتونم برم دفتر پیشخوان

من برای مرخصی زایمان هم خودم تو سامانه ثنا ثبت کردم و احراز هویت شدم بنظرتون حتماً باید برم پیشخوان یا سایتشون درست میشه

زنده باشن انشاا...،سوال من در مورد عدم‌واریز بیمه بیکاری بود نه بیکار شدن و...

سلام ببخشید منم دو روز برای بیمه بیکاری بصورت اینترنتی احراز هویت کردم و یه مبلغی هم پرداخت کردم گفته بود پیامک میاد هنوز نیومده برای شما بعد احرا ز هویت چند روز طول کشید پیامک اومد؟