2777
2789

سلام 

خانما دخترم ۲ سال و نیمشه

۱ تا ۱۰ انگلیسی  و حروف انگلیسی رو یاد گرفته .کارتون آموزشی زبان  براش میذارم میبینه کلی هم جذبشون میشه اما نمیدونم میفهمه چی میگن یانه ؟

اگر برنامه ای سراغ دارین که میتونه بهش اموزش بده و سرگرمش کنه معرفی کنین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ازدوستان ما خانومشون فیلیپینیه پسرشون سه ساله ش هست و سه زبان رو‌کامل میفهمه و کامل میتونه با ما به هر دو زبان صحبت کنه، محیط خیلی مهمه اگر خودتون هم دو زبان صحبت کنید تو‌خونه سریع تر و راحت تر پیشرفت میکنه

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
یکی ازدوستان ما خانومشون فیلیپینیه پسرشون سه ساله ش هست و سه زبان رو‌کامل میفهمه و کامل میتونه با ما ...

ما که زبان بلد نیستیم در اون حد .از بچگی کارتونای زبان اصلی و آموزشی براش گذاشتم نمیدونم الان میفهمه اونا چی میگن یانه

ما که زبان بلد نیستیم در اون حد .از بچگی کارتونای زبان اصلی و آموزشی براش گذاشتم نمیدونم الان میفهمه ...

اگه کامل هم متوجه نشه گوشش با آوا ها و‌لحجه ها كامل آشنا ميشه و براي يادگيري اكادميك اماده ميشه در آينده

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
ما که زبان بلد نیستیم در اون حد .از بچگی کارتونای زبان اصلی و آموزشی براش گذاشتم نمیدونم الان میفهمه ...

کارتون به تنهایی فایده نداره باید خودتونم توی خونه انگلیسی حرف بزنید

منم اینجوری یادگرفتم

کدوم شهری اگر موسسه های که فریزبی اموزش میدن تو شهرتون را پیدا کنی خیلی خوبه من دخترم از پنج سالگی گذاشتم الان زبانش عالی هست. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
الان بهترین زمانه برا یادگیری

من از ۱۸ ماهگی‌پسرم شروع‌کردم روش دکتر امینی .و الان ۲ سالشه گاهی کلمات کارتن و زمان پخش تکرار میکنه .باید تا ۳ سال روزی دو سه ساعت گوش کنه و نگاه کنه.تا دوزبانه بشه.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️