2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔

180 بازدید | 10 پست

سلام خانما.دلم خیلی گرفته😭

پسرم آلرژی شدید غذایی داره.۱۵ ماهشه تاحالا خیلی چیزارو اصلا نخورده.چندروز پیش دکترش گفت شروع کن بهش مرغ بده ببین واکنشش چیه.دیشب بهش دادم ولی خیلی کم.تا صبح توی خواب ناله میکرد،دوباره بینیش کیپ شد،کلافه و بیقرار بود،تنفسش سخت بود😭.صبح که بیدار شد کم کم دور چشماش کبود شد و ورم کرد و در عرض ۵ دقیقه کل صورت و لای موهاش پر از اگزما و کهیر شد😭😭😭😭دلم براش کبابه فقط یه کوچولو مرغ خورده بود.تا کی باید این حالشو ببینم😥.اگه میتونید براش دعا کنید لطفا😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی عزیزدلم😓☹انشالله ته خوبِ خوب میشه.. حالا دارویی نیست که بهش بدین بهتر بشه؟

الان شربتشو دادم ولی زیاد تاثیر نداره.باید کلا آلرژی زاها رو نخوره که مشکلی پیش نیاد

خوب میشه عزیزم نگران نباش.... اگر تونستی ببر تست آلرژی بده ببین چیا می تونی بهش بدی، یه تست از سطح پ ...

بردمش هم تست پوست هم خون.وقتی ۵ ماهش بود بردمش الانم تحت نظر دکتره خودش گفت مرغ رو بدم و واکنششو ببینم

بردمش هم تست پوست هم خون.وقتی ۵ ماهش بود بردمش الانم تحت نظر دکتره خودش گفت مرغ رو بدم و واکنششو ببی ...

اگه دکترش صلاح میدونه بازم تست بده ببین چقدر بهتر شده و نسبت به چیا دیگه واکنش نداره چون ۵ ماهگی تا الان کلی فرق باید کرده باشه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

چرا نمیبریش پیش یک دکتر طب اسلامی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چرا نمیبریش پیش یک دکتر طب اسلامی

عزیزم پزشکای طب اسلامی و سنتی داروهای شیمیایی که نمیدن.همش داروهای گیاهیه.منم پسرم آلرژی شدید داره نمیتونم واسه این مشکل ریسک کنم و برم پیششون.چون ممکنه به همون داروی گیاهی آلرژی داشته باشه