2777
2789
عنوان

مهریههههه

140 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یکی از اشناهای ما یکم گوش چپش کم شنوا هست و سمعک دم گوشش هست و زیر نظر بهزیستی ۳۰۰ میگیزه،ی مدت بیکار شده ک البته عامل بیکاریش خانومشه چون مدام فکر قر و فر هست و گشتن نمیداره بره سرکار بعد همه جا میگه بیکاره،بچه هم ندارن چون خانم بچهاش کلا ناقص میشن و سقط و مشکل گفتن از خودشه ن همسرش،خانواده شوهرش تا جایی ک تونستن همیشه کمکشون کردن و اما پدرشوهره کلا دیگه ورشکست شده،الان خانومه رفته بخاطر لج مهرش گذاشته دفتر ثبت اجرا بدون طلاق(سه روزه از خونه رفته و موبایل خاموش کرده و اقا نمیدونه زنش کجاست) و حکمش اومده تا یک هفته دیگه باید پرداخت کنه،این اقا هیچی نداره و ی پیکان دارع فقط و خونه اجاره و مقداری وسیله،الان بنظرتون اقا باید چکار کنه چون خونواده شوهرش کلا طلاق نداشتن تو فاز این چیزا نیستن اونا اکثرا خواهر برادرای خانم مطلقه هستن

خدایا شکرت🙂❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خاطر عدم تمکین شکایت کنه ..و از طرفی چون وضع درستی نداره دادگاه براش تعیین می‌کنه که چقد بده ...چون از طرف زوجه درخواست طلاق داده شده تمام و کمال تعلق نمیگیره

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
خب اون خانم‌حتما دلیلی برای کارش داره     بی دلیل هیچ آدمی مهریه اجرا نمیزاره

نه عزیزم هیچ دلیلی نداره کلا ادم هست ک همش دنبال دعواس حتی خواهرشم ترغیب ب طلاق کرد بعضی از زنها شیطان هستن و ب چشم دیدم

خدایا شکرت🙂❤
به خاطر عدم تمکین شکایت کنه ..و از طرفی چون وضع درستی نداره دادگاه براش تعیین می‌کنه که چقد بده ...چ ...

عزیزم باید بره داداگاه اقا؟چون نامه از طریق دفتز ثبت اومده 

خدایا شکرت🙂❤
به خاطر عدم تمکین شکایت کنه ..و از طرفی چون وضع درستی نداره دادگاه براش تعیین می‌کنه که چقد بده ...چ ...

درخواست طلاق نداده نامه از طریق ثبت اومده مهریش میخاد تا یک هفته دیگه باید پرداخت کنه

خدایا شکرت🙂❤
عزیزم باید بره داداگاه اقا؟چون نامه از طریق دفتز ثبت اومده 

بله یه عدم تمکین بزنه که خانوم بی دلیل از خونه رفته و مهریه رو گذاشته اجرا ...با مشکلات و اعلام اعسار و از همه مهم تر شاهدی که اعسار بودن رو ثابت کنه ( که خودشون میگن راه و چاره رو اونجا) و از طرفی بر اساس اون اگه بخواد جدا بشه دادگاه تعیین می‌کنه بر اساس میزان سرمایه و در امدش که ماهی چقد بده

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩