2777
2789
عنوان

پسر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 43 پست
سرشو گرم کنین بازی کنین باهاش خو بچس

اوهوم ولی الان حوصله بازی ندارم نیم ساعت پیش باهاش بازی کردم😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم ولی الان حوصله بازی ندارم نیم ساعت پیش باهاش بازی کردم😐

ب یکی بگو باهاش بازی کنع عصباب بازی بدع بهش خودش خاهر برادر ندارع پسرداییت

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
عزیزم قصه های ترسناک مثل انابل براش تعریف کن بعدم تهدیدش کن دیگه ساکت میشه😂😂💔

😂😂😂😂 این خودش انابله

بزار یه چی پیدا کنم ببینم چی میشه😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

عصباب بازی،،، یا اسباب بازی🤣🤣🤣🤣

🌺تمام تلاش من در زندگی فقط و فقط بهتر شدن و بر تر شدن از دیروز خودمه همین و همین... برای من همینک کافیست🌺

منو خالمیم

خالم که کلا از این خوشش نمیاد

نه نداره:/

گوشی چیزی بهش بده تا کلی وقت ساکت میشینه

آره فقط گوشی یکیش مال منه یکیش خالم که داریم گوشی بازی میکنیم

عصباب بازی،،، یا اسباب بازی🤣🤣🤣🤣

من دیگ اینجوری تایپ میکنم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
😂😂😂😂 این خودش انابله بزار یه چی پیدا کنم ببینم چی میشه😂

وایییی دقیقا باهم همدردیم😂💔

یه روز من به بچه های فامیل گفتم خون اشامم اگر اذیت کنین تحمل ندارم شما هم میکشم

چند لحظه نگذشت رفتن چاقو برداشتن میخواستن منو تیکه تیکه کنن😂😂🥴😭