2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
میدونی علتش چیه.؟؟ چند شب پیش نمیدونم دیدی یا نه .یکی کاربر اومده بود با جدیت میگف من همسر یکی از سل ...

ببینید حذف شما صحیح ولی من اعصابم خورد میشه وقتی میبینم تاپیکم حتی ی صفحه هم جلو نرفته ولی نمیتونم پاکش کنم

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹
میدونی علتش چیه.؟؟ چند شب پیش نمیدونم دیدی یا نه .یکی کاربر اومده بود با جدیت میگف من همسر یکی از سل ...

مسئولین و مدیر سایت که این چیزا براشون مهم نیست

اونا به فکر جیب خودشونن

فقط میخوان آمار بازدید سایت بالا بره

هرچی هم تعداد تاپیک ها و موضوعات متنوع تر باشه، به نفعشونه

برای همین نمیخوان تاپیکها حذف بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید حذف شما صحیح ولی من اعصابم خورد میشه وقتی میبینم تاپیکم حتی ی صفحه هم جلو نرفته ولی نمیتونم پ ...

من واسه شخصا واسه تاپیک زدن با یک کاربری میام.چون بعضی ها تاپیکهام نمیخوام شناخته بشم.واسه پست گذاشتن هم با یک کاربری دیگه میام.شما هم اینکارو بکن .😅

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.
خوب پس نتیجه ای ندارد⁦☹️⁩

فکر نکنم کاری کنن

فقط منافع الانشون رو دارن میبینن

ولی اگه همینطوری پیش برن (ترکوندن کاربرهای خوب و تاپیکهای مفید و الانم که گرفتن حق حذف تاپیکها و...) دیگه این سایت کم کم به درد نخور میشه