بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهن رو که فقط تا دوسالگی باید داد ، من به دخترم مولتی ویتامین میدم اسمش یادم نیست الانم دخترم روپام خوابه که برم عکسشو برات بندازم ، دکترش گفته اینو بدم ، از اینا که شیش قهوه ای مثلثیه
من قبل دوسالگی ام اهن ندادم چون دخترم خارجی هارو هم نمیخورد کلا بهش شربت مولتی سانستول زینک پلاس میدم هم اشتهاشو بهتر میکنه هم ویتامینای زیادی توش داره طعمشم پرتقالیه دخترم بهش میگه شربت آبلیمو 😂😂
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
آهن رو که فقط تا دوسالگی باید داد ، من به دخترم مولتی ویتامین میدم اسمش یادم نیست الانم دخترم روپام ...
مولتی سانستول زینک پلاس
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤