2777
2789
عنوان

لاغری

171 بازدید | 24 پست

من رژیم هستم ولی نمیدونم چرا این همه تند کم میشه وزنم

آخه تا 1 کیلو باید باشه طبیعیش تا برنگرده

من جمعه 72/5 بودم الان 70/7

چرا یه دفعه ای کم میشم آخه

میترسم چون وقتی یه دفعه ای کم میشم یه دفعه ای هم زیاد میشم:/

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

اینجوری پیش بره که تا جمعه 69 میشم:/

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاغری با رژیم خوب نیست عزیزم اخه پوست بدنتو شل میکنه با ورزش خودتو لاغر کن رژیم مطلق نگیر مثلا شامتو کمتر کن... پیاده روی برو دراز نشست تا بدنت با فرم لاغر شه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم 
حتما اوایل رژیم هستی ،اوایلش طبیعیه

از 16 مرداد شروع کردم اولاش یه کیلو بود الان نمیدونم چرا این شکلیه:/

لاغری با رژیم خوب نیست عزیزم اخه پوست بدنتو شل میکنه با ورزش خودتو لاغر کن رژیم مطلق نگیر مثلا شامتو ...

آره یه هفته بود ورزش رو ول کردم ولی الان دیگه باز شروع میکنم دلم برای ورزش تنگ شده:)

آره یه هفته بود ورزش رو ول کردم ولی الان دیگه باز شروع میکنم دلم برای ورزش تنگ شده:)

اره من خودم تجربه لاغری دارم وقتی با رژیمه همش میشه ترک پوستی اما مثلا ورزش موضعی تر لاغر میشی رو فرمی

اره من خودم تجربه لاغری دارم وقتی با رژیمه همش میشه ترک پوستی اما مثلا ورزش موضعی تر لاغر میشی رو فر ...

رژیم و ورزش با هم جواب میده دیگه؟

خوش به حالت😂

اول خوندم کند میخواستم باهات همدردی کنم

تازه شروع کردی؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
رژیم و ورزش با هم جواب میده دیگه؟

ببین مثلا رژیمت اینطور نباشه ک همش گرسنگی بکشی میتونی مثلا برنجتو کمتر کنی شامتو سبک تر کنی چیزای خام با نون بخوری من خودم از 75 رسیدم به 62 رژیم خاصی نداشتم فقط شاممو کمتر کردم پیاده روی هفته ای پنج بار به مدت یک ساعت بعد دراز نشست و حلقه 

خوش به حالت😂 اول خوندم کند میخواستم باهات همدردی کنم تازه شروع کردی؟ 

از 16 مرداد

نمی دونم دیگه تازه حساب میشه یا نه😂😂

ببین مثلا رژیمت اینطور نباشه ک همش گرسنگی بکشی میتونی مثلا برنجتو کمتر کنی شامتو سبک تر کنی چیزای خا ...

آره بابا من هیچوقت به خودم گرسنگی نمیدم زندگی دوروزه حالشو ببریم  

از 16 مرداد نمی دونم دیگه تازه حساب میشه یا نه😂😂

آره تازه ست

اولاش آدم خوب کم میکنه

ولی هفته ای یه کیلو

بیشتر نه😂

ولی حالا اگه نگرانی تیروئیدتو یه آز بده چک کن

انشالله که چیزی نیست خوش باش😘

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
آره تازه ست اولاش آدم خوب کم میکنه ولی هفته ای یه کیلو بیشتر نه😂 ولی حالا اگه نگرانی تیروئیدتو ...

دو هفته پیش دادم مشکلی نبود😋

آره بابا من هیچوقت به خودم گرسنگی نمیدم زندگی دوروزه حالشو ببریم    

اره همون دیگه یه سریا اصا یه رژیمای وحشتناکی میگیرن معده و دستگاه گوارششون نابود میشه بعد کم خونی میگیرن پوستشونم خراب میشه کمبود ویتامین میگیرن خیلی بده