2777
2789
عنوان

قلب درد

134 بازدید | 13 پست

بچه ها از دیروز تا الان قلبم درد گرفته قلبم که نه بیشتر قفسه سینم چکار کنم ؟خیلی تیر میکشه انگار نمک پاشیدی رو زخم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

مال منم:/

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلیل خاصی داشته مث ناراحتی کردن یا حرص و جوش خوردن یا ضربه ب قفسه سینه؟

نه هیچ کدوم نبوده ولی ناراحتی آره امشب سر بیماریم خیلی ناراحت بودم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
شاید از  معده و رفلاکس ایناس!

نه از این مشکلات ندارم البته فکر کنم ندارم چون باهاشون آشنا هستم برسی کردم نداشتم 

نه هیچ کدوم نبوده ولی ناراحتی آره امشب سر بیماریم خیلی ناراحت بودم

خب عزیزم حتی ی ناراحتی ساده میتونه جسم ادمو مختل کنه شاید بدونی ک تاثیر روح چقد برجسم زیاده ارامش خودتو حفظ کن برو توهوای ازاد چن تا نفس عمیق بکش یکم ۱۵دقیقه راه برو اروم ی لیوان اب ولرم بخور با معده خالی خوب میشی

سابقه ی مشکلات قلبی دارید؟ میخواید ی دونه قرص پنتوپرازول بخورید  ببینید علائمتون رفع میشه یا ...

نه اصلا مشکل قلبی ندارم

عه تویی ی شوهر خوب زارت😂😍

😂😂😂 زدی تو خال☺😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
2790
2778
2791
2779
2792