2777
2789
عنوان

قضیه چیه؟

286 بازدید | 37 پست

قضیه این تایپک حذف کنا چیه؟؟؟؟

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

عزیزم کاربران نی نی سایت اعتصاب کردن 

لطفا دیگ تاپیک نزنین 

چون هیچ حق و حقوقی به کاربران سایت نمیدن 

و الان گفتن دیگ تاپیک حذف نمیکنن 

تاپیک# نزنیم ــ

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من این برنامه رو از زمان بارداریم دارم خیلی عالیه راجب بچه ها...یه جایی مثل نی نی سایت که من کلی دست ...

عزیزم من فهمیدیم

اینقدر نزن

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2881546/اولین-باره-که-میخوام-با-مامان-عشقم-حرف-بزنم-بیاااین-کمک-هیچی-بلد-نیستم-چکار-کنم

اینو گزارش بزنید لطفاااا 

مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند!  انسان باش تا جاودانه زندگی کنی... 

ینییی چی کجا بریم🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

منم الان  عضو شدم از این جا بهتره

مامی گپ؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792