2777
2789
با خود پرداز چی؟

باور میکنی اصلا از وقتی رمز پویا اومده اصلا از خودپرداز برای انتقال استفاده نکردم😐همش با اپلیکیشن هف هشتاد بوده اونو دیگه نمیدونم

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول با تاکسی جلو بانک میری بعد برو جلو atm بعد با رعایت پروتکل های بهداشتی کارت را داخل دستگاه کنید بعد رمز را وارد کنید گزینه انتقال وجه سپس مبلغ بعد هم شماره کارت مقصد و پس اتمام عملیات محل را به سرعت نور ترک کنید

عزیزم کاربران نی نی سایت اعتصاب کردن  لطفا دیگ تاپیک نزنین  چون هیچ حق و حقوقی به کاربرا ...

چی میگین بابا حق و حقوق کجا بود

ما برا سرگرمی و درد و دل کردنو این چیزا داریم میایم سایت برا اینا هم فکر نمیکنم نیاز باشه حقوقی ب کسی بدن

رمز پویا ندارم

برو بیرون با دستگاه پز بزن 

همین ک کارتتو وارد کنی رمز بزنی میاره گزینه ها رو بعد شما گزینه کارت ب کارت و انتخاب کن و شماره کارت مورد نظرتو انتخاب کن و بعد مبلغ رو وارد میکنی و تایید میکنی ک پول کارت ب کارت بشه و تمام 

اول با تاکسی جلو بانک میری بعد برو جلو atm بعد با رعایت پروتکل های بهداشتی کارت را داخل دستگاه کنید ...

هر بانکی باش اشکالی نداره یا باید خودپرداز همون کارت باش 

چی میگین بابا حق و حقوق کجا بود ما برا سرگرمی و درد و دل کردنو این چیزا داریم میایم سایت برا اینا ه ...

واقعا در این حد نمیفهمی!  

حقوق ینی ! حق ها

ینی مثلا حق حذف تاپیک

ای خدا با کیا شدیم ۸۰ میلیون

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اون دیگ رمز پویا نمیخواد ؟ 

نه فقط رمز کارت رو می‌خواد میرین دم عابربانک کارت رو میزارین داخلش بعد رمز رو میزنیم و بعد میزنید انتقال وجه بعد گزینه کارت به کارت و شماره کارت کسی ک میخواین واریز کنید به حسابش بعدم مبلغ بعد اطلاعات و نام و نام خانوادگی اون فرد میاد شما تایید میکنین و تمام...

اگر رنگ بودم،آبی بودم...💙