2777
2789
عنوان

#من تاپيک نمیزنم

269 بازدید | 21 پست

من# _تاپیک_نمیزنم

•|بزٰٖٜرگترٖٜينٰ اشٖٜتباهٰ زندگيمون اينٰه ك ٖفڬ ميكنيم همه مثٖٜ خودمٰونن|•براش سوختم گفت چقدر بوی دود میدی :( عقدم میشه برای اینکه ب خوشی و سلامتی برم سر خونه زندگیم یه صلوات مهمونم کنی🙂🙏💙{ الهم اصلی الله محمد و ال محمد}

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گروه تل بچه های نی نی سایت

@ninisitegroup12

تحریم نی نی سایت

بشرطه خانم بودن

اولش وویس میدین جهت اطمینانه بقیه

هستن یه تعداد

خواستین بیاین

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲

خو نزن

ما ک تاپیک نمیزنیم، دیگه این تاپیک زدنا چیه سایتو پر کردین 🙄

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خو نزن ما ک تاپیک نمیزنیم، دیگه این تاپیک زدنا چیه سایتو پر کردین 🙄

خب برا بعضیا که نمیدونن حالا این وسط یه تاپیک طوری نیس اطلاع رسانی بشه

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
2790
2778
2791
2779
2792