2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای گل نی نی سایتی یه گپ زدیم توی تلگرام فقط و فقط خانوما وارد شن کنار هم خوش باشیم این ایام قرنطینه.  همه چیز تحت کنترله مطمئن باشید آقا وارد گپ نمیشه اینم لینک    ninisitegroup12 

دیگه دغدغه نی نی یار و حذف تاپیکم ندارید

لینک رو در صفحه چت تلگرامتون کپی کنید و بزنید روش و بیاید توی جمع ما

مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند!  انسان باش تا جاودانه زندگی کنی... 
سایت جدید معرفی کنید خب من تنها امیدم اینجاست

گلم یه گروه زدم فقط خانومای نی نی سایتی.  جمعمون جمعه بیا شما هم  ninisitegroup12  تلگرام 

مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند!  انسان باش تا جاودانه زندگی کنی... 

@مونا_تهرانی  

چرا پاسخگو نیسید؟ همه دارن میرن!!!

کاربرای قدیمی کجان؟ بخاطر همین فضای مسخره سایت گذشتن رفتن! هارلی کویین کو ایگوانا از کیه فعالیتی نداره؟ بقیع کجان؟ به خودتون بگیرید واقعا! بجز اذیت و ناراحتی و غم و عزا و تبلیغاتتون دیگه به چیزی توجه نمیکنید! 

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
@مونا_تهرانی     چرا پاسخگو نیسید؟ همه دارن میرن!!! کاربرای قدیمی کجان؟ بخاطر همین فضای ...

اره واقعا 👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻

همینه که کاربر های قدیمی سایت همه رفتن

به زودی با این محدودیت های بی جا کاربر های جدید رو هم از دست میدن و سایت رونقش رو از دست میده 

این ما هستیم که اینحا رو سرپا نگه داشتیم اگه بریم دیگه نی نی سایتی هم باقی نمیمونه که بخواد تبلیغات کنه و قانون های من درآوری بذاره

با عرض معذرت ولی حقیقته