biitaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 385 عنوان بازم تاپیک حمایتی ترکید😂تا عوض نکنین دست بردار نیستیم.بیاین حمایت 277 بازدید | 19 پست https://www.ninisite.com/discussion/topic/4926054/تو-این-مملکت-حتی-تو-فضای-مجازی-هم-حق-نداریم-ماها ی چیزی میشه دیگ... غصه هات و بس کن:) 1399/06/03 | 01:41 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنا۵۵۷۴ عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2661 تاپیک منم گزارش بزنین دستتون طلا با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲 ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹 دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
biitaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 385 شاید دست شما نباشهاما قفل کردن دست شماهاست😏همون کسی هم ک قانون گذاشته سایت و میبنیههمه ی پربازدیدا باید حمایت از این قانون مزخرف باشنهیچ حد و مرزی نداریم مانه_به# _تاپیک#حمایت ی چیزی میشه دیگ... غصه هات و بس کن:)
وارجان عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 3896 من حمایت میکنم😐تاپیک نمیزنم تا یه هفته سعی میکنم کمتر بیام بازدید کم شه💪 امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈 دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
biitaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 385 حمایت کنیناون و لایک کنین این و هم همینطور جز اعتراض هم تاپیک نمیزنیم ببینم از کجا میخوان سود در بیارن ی چیزی میشه دیگ... غصه هات و بس کن:)
وارجان عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 3896 حمایت کنین اون و لایک کنین این و هم همینطور جز اعتراض هم تاپیک نمیزنیم ببینم ... باز دید داره بازدید میخورهکلا نباید بیایم نی نی سایت تو تاپیکا نباید بریم امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈 دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
biitaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 385 باز دید داره بازدید میخوره کلا نباید بیایم نی نی سایت تو تاپیکا نباید بریم نمیریم ی چیزی میشه دیگ... غصه هات و بس کن:)
وارجان عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 3896 نمیریم یس اف کورسپس تایه هفته بای بای نی نی سایت؟ امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈 دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
biitaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 385 یس اف کورس پس تایه هفته بای بای نی نی سایت؟ یس... زیاد شین... این پست و لایک کنین همگی با هم باشیم ی چیزی میشه دیگ... غصه هات و بس کن:)