2777
2789

سلام سئو یعنی اینکه وقتی کسی اسم محصول یا سرویسی که ارائه میدی رو تو گوگل سرچ کرد شما تو صفحه اول گوگل یا خیلی بهتر لینک اول باشی. سئو یه پروسه شش ماهه هست و خیلی کارا باید انجام بدی که شامل سئوی آن پیج یا داخلی و سئوی آف پیج و خارجی میشه. تو این سایت آموزش سئو میزاره میتونی ازش یاد بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دخملا. فک نمیکردم این همه خانوم بدونن سئو چیه؟ من تو یه دوره شرکت کردم و فقط 3تامون خانوم بودیم بقیه آقا بودن همشون. خیلی خوشحال شدم این صفحه رو دیدم. البته من خودم با دوستم بهار چند سالیه پروژه می گیریم. یه مطلب خوبم من خوندم که کامل بود. برای دوستایی که تازه می خوان بدونن سئو چیه ؟ بدرد می خوره. از دستشش ندین.

سلام دخملا. فک نمیکردم این همه خانوم بدونن سئو چیه؟ من تو یه دوره شرکت کردم و فقط 3تامون خانوم بودیم ...

بله بندم قبول دارم. اما شتاب دی ام تقریبا تازه ورود به آموزش کردن و قبلا فقط خدمات سئو ارائه می دادن. منابع بزرگتریم هم مثل وب سیما و نیوسئو و محسن طاووسی هستن. 

ما یک شرکت در حوزه امنیت هستیم

مشکل ما حضور در صفحه اول گوگل بود که برای نیروهای فروشمون لید و زنگ خور با تقاضا ایجاد بشه

قبلا به یکی از شرکت های سئو اعتماد کردیم ولی پولمون رو خوردند و نتیجه ای نگرفتیم

می خواستیم شرکت رو جمع کنیم

بعد با مهندس سحاب آشنا شدیم

با خدماتی که از ایشون در زمینه تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ گرفتیم، فروشمون به صورت معجزه آسایی بالا رفت.

ایشون به شرکت های برندی هم برای افزایش فروش کمک کردند و آنها نتیجه گرفتند

اینم سایتشون هسش

https://ismaeilsahab.ir/

سئو به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که در نهایت منجره به بهبود رتبه سایت شما در نتایج گوگل می شود.در این صفحه از وبسایت وب سنتر به بررسی سئو اهمیت آن می پردازیم.

سئو به معنی بهینه سازی موتور های جستوجو مانند گوگل است که شامل سه نوع می باشد:

1. سئو کلاه سفید: به سئویی گفته می شود که کانلا مطابق با قوانین گوگل عمل کنیم و کوچکترین خطایی از نظر گوگل انجام ندهیم تا منجر به افت رتبه و از دست رفتن جایگاهمان در نتایج گوگل نشویم.
  2. سئو کلاه سیاه: نوعی از سئو است که همانطور که از نامش هم مشخص است کاملا برخلاف قوانین گوگل فعالیت کنیم که در نهایت در صورت انجام این فعالیت مرود جریمه گوگل قرار خوایم گرفت
  3. سئو کلاه خاکستری: طبیعتا چیزی بین سئو کلاه سیاه و شئو کلاه سفید است، یعنی تا جای ممکن از قوانین گوگل پیروی می کنیم ولی در بعضی از جاها با یک سری ترفند هایی گوگل و قوانینش را دور میزنیم و کسب رتبه می کنیم.

سئو کاران از روش سوم برای سئو سایت مشتریان استفاده می کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سئو هم می‌تونید به صفحه سئو سایت در مازندران وب سنتر مراجعه کنید. 

برای رسیدن به صفحه یک گوگل به سئو و بهینه سازی سایت قطعا نیاز دارید.

چرا یک سری از سایت‌ها همیشه لینک یک گوگل هستن ؟🙄 آیا گوگل عاشق اون هاست؟ 😜 نه! اونا قطعا از خدمات سئو سایت استفاده می کنند تا به رتبه های برتر در گوگل دست پیدا کنند.

اگه میخوای سئو رو یاد بگیری کلمه آموزش سئو رو سرچ کن اولین سایت رو کلیک کن کلی‌😍😍 آموزش رایگان داره 😇

هرکی مشاوره در زمینه ی سئو و دیجیتال مارکتینگ و ریپورتاژ و ... نیاز داره من در خدمتم میتونم تجربیاتم رو در اختیارش بزارم آیدی تلگرام Z_dev_funny

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

سلام بچه ها راهنماییتون کردن ولی پیشنهاد میکنم 3 تا وبلاگ کاربردی هم که سایت از ما تو سایتشون گذاشتن دنبال کنید. کافیه وارد سایت بشید و از بخش وبلاگ‌ها وارد دانستنی های سئو بشید و به اولین وبلاگ هاشون سر بزنید که راجب سئو و بهینه سازی دیتاهای خیلی خوبی گذاشتن
البته اگر تلگرام دارید توی تلگرام سرچ کنید  چالش های سئویی مطرح میشه 

سئو سایت یعنی بهینه سازی یک سایت یا صفحه برای موتور جستجوگر گوگل که کمک میکنه کاربر وقتی تو نتایج دنبال موضوعی میگرده با شما ارتباط بگیره و براتون فروش بیاره
اگر دنبال اموزش های بیشتر هستین میتونید از طریق سایت " سایت از ما"  بخش وبلاگ‌های دانستنی سئو این موارد رو اموزش ببینید و وبینارهارو دنبال کنید

دوستانی که نمیدونن سئو چیه تازه مثل من شدن واقعیتش منم خیلی وقت بود میخواستم ببینم که این سئو سئو که میگن چیه اصلا به چه دردی میخوره هر جا گشتم هرچی سرچ کردم افاقه نکرد تا این که تو یوتیوب کانال pmseoir رو پیدا کردم که مدرسش آقای پدرام ظفریان هست که مدیر سایت  خدمات سئو پی ام سئو (pmseo.ir) هم هستتن یک شرت ویدیو دارن اینشون درباره سئو چیست در دو دقیقه من واقعا نمیدونستم میشه این موضوع پیچیده رو تو دو دقیقه اینقدر قشنگ توضیح داد اگر دوست داشتین حتما پیشنهاد میکنم به سایتشون یک سر بزنید چون دوره های رایگان زیاد دارن این تجربه ی من از سئو بود