2777
2789
عنوان

کادو به آبجی

205 بازدید | 19 پست

برا آبجیم 14سالشه ..تازه گوشی خریده بعد هندزفری نداره گوشیش ..منم باردارم کلی کار برام میکنه بنده ..خدا برا خواهر کوچیک ترم امسال میره اول دبستان میز تحریر خریدم  برا این خواهرم هندزفری بی سیم بخرم مارک شیائومی قیمتش هم 420بود به نظرتون کیفیتش خوبه؟؟ ازهدیه اش خوشحال میشه چن بار شنیدم میگه کاشکی یه هندزفری داشتم ..

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوبه. ساعت هوشمندم خوبه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالیع 

البته  بی مناسبته ها ولی دیگه خیلی بهشون زحمت دادم گفتم یه هدیه از طرف خودمو نی نی بدیم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وقتی گفته کاشکی داشتم حتما خوشحال میشه یه قاب جینگیلی خوشگل هم واسش بخر

یه سه پایه گوشی شوهرم برام گرف جنسش ضعیف بود گف پس میدم جاش بک کاور برا آبجی میخرم

موندم این خاهر کوچیکا نبودن شما خاهر بزرگا چیکا میکردین همه کاراتونو ک ما میکنیم😕😂

بنده خدا ..اتاق جفتشونو گرفتم ..اب بیارن برام دارهام بیارن ..پاهام ماساژ بدن لباسام بنداز رو بند ..اتاق دخترم بچینن همه کار این کوچیکا میکنن😂

از این هندزفری های خوشگل دخترونه بخر مرواریدیا

اون چی جوریه؟؟ بی سیمه؟؟ 

ابجیم س تا بچه اورده سه تاشم من بزرگ کردم اون فقط زاییده😑

خخخخخ پس فک کنم هندزفری حسابی به ابجیم  انگیزه بده تو بچه داری کمکم کنه