2777
2789
عنوان

میخچه پا😖😣

140 بازدید | 14 پست

بچه هابخاطره کفشم پام میخچه زده بودیه دونه..کفشموعوض کردم..الان بازبیشترشده ۶تامیخچه کوچیک کوچیک زده..چیکارکنم؟چسب میخچه فعلازدم..قطره میخچه خوبه؟قشنگ ازبین میبردشون؟یکیش خیلی بددردمیکنه وقتی راه میرم😣😣یابایدبرم بسوزونم؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردداره سوزوندش؟؟

اره 

بی حس کردن براش سوزوندن اون لحظه اصلاااا درد نداشت چون بی حس بود ولی بی حسی رفت درد گرفت ولی راحت شد چند روز تحمل کرد و تمام

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
عکسشو بزار ببینم  دکتر رفتم یکی گفت میخچه داری رفتم جای دیگه گفت زگیل

الان چسب زدم 

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
اره   بی حس کردن براش سوزوندن اون لحظه اصلاااا درد نداشت چون بی حس بود ولی بی حسی رفت درد ...

وای میترسم😢

چسب چجوریه میزنی بعد در میاد میخچه یا چی  من میترسم بخوام برم دکتر

وقتی چسب برمیداری پوستای بغل اطراف میخچه روباناخن گیرمیکنی