2777
2789
عنوان

خواهشا بگین

918 بازدید | 13 پست

سلام. بچه ها مصزف شربت استامینوفن برای هر کیلو وزن بدن بچه 7 ماهه چقدره؟
نی نی تب داره. تا حال قطره بهس میدادم ولی الان دکتر گفته 4 سی سی شربت بده هر 4 ساعت یه بار.
حس میکنم زیاده یا من اشتباه شنیدم. لطفا بهم بگین الان. ممنونم
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
معمولا 2 برابر وزنش بهش استامینوفن میدن
هر وقت در زندگی‌ات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است. ( حاج آقا دولابی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا اگه نی نی ات 8 کیلو باشه باید 16 قطره بهش بدی
هر وقت در زندگی‌ات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است. ( حاج آقا دولابی)
اینو نمیدونم ؛ ولی اگه خیلی تبش بالاست و تبش پایین نمیاد به گفته ی دکترعمل کن چون تب بالا هم برای بچه خطرناکه و احتمال تشنج براش داره
سلام ..من پسرم یک سال و سه ماه که بود دکترش 5 سی سی تجویز کرده بود....حالا نمی دونم بچه هفت ماهه چند سی سی میشه....اما در کل من وقتی میترسم که دوز شربت و دارو زیاد بشه خودم یه خورده کمش میکنم مثلا گاهی 4 سی سی میدادم...تو هم اگه میترسی 3 سی سی بده ولی مواظب باش تبش بالا نره
ساکنان دریا پس از مدتی صدای موج را نمیشنوند... چه تلخ است قصه عادت!!!
سلام.پاشویه با اب ولرم خوبه!همونی که دکتر گفته بده.متخصصا حساب کتاب می کنن اندازه داروی بچه رو میدن خیلی چیزا رو در نظر میگیرن!مراقب باش اصلا تشنج نکنه.اگه تبش پایین نرفت حتما ببرش پیش دکتر!خوب میشه نگران نباش.همش به بچت بگو من می دونم تو قوی هستی و از پس مریضیت بر میای!موج مثبت براش بفرست!خیلی اثر داره!بچه ها امواج رو بیشتر از ما میگیرن!دیدی میگن بچه زود چشم میخوره!همش بهش تلقین کن!بوس
سلام عزیزم
همون 4سی سی را بده..دختر من هم سرما خورده بود همسن دختر شما هم هست..دکترش همپین 4 سی سی را تجویز کرد
ضمن اینکگه اگر بنا باشه ما تشخیص بدیم دوز دارویی کم هست یا زیاد که متخصصین اطفال بایستی کرکره مطبهاشون راب کشند پایین
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست