2777
2789
عنوان

فیلم سینمایی

51 بازدید | 5 پست

از خستگی و بیخوابیه زیاد، خوابم نمیره

حوصلمم سر رفته

یه فیلم انگیزشی یا کمدی خارجی بگید دان کنم ببینم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

چشم و گوش بسته ایرانیه ولی خنده داره 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمدی دیکتاتور/انگیزشی فارست گامپ

مرسییییی

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

در جستجوی خوشبختی(یکی از فیلمای مورد علاقه منه و هر بار بعدش شارژ میشم در ضمن ویل اسمیت با پسره واقعیش بازی کرده🤩)

فارست گامپ

سکسکه یا خرابکار

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه