2777
2789
عنوان

شما هم دعوت شدید

413 بازدید | 84 پست

لطفا با نیت وارد شوید

رأس ساعت 23 امشب دعای مشلول می‌خونم برای سلامتی امام زمان و حاجت روا یی تک تک تون اگر دوست داشت کسی اسم و حاجت خود را ذکر کنید .رأس ساعت 3 بامداد نماز شب می‌خونم هر کی دوست داشت اسمش رو بگه تا براش دعا کنم امیدوارم به حق عزیزان امام حسین همگی حاجت روا بشید برای زندگی منم دعا کنید درست شه شوهرم برگرده سر زندگیش ودلش به حال دخترم به رحم بیاد برگرده و قاضی یه فرصت دیگه بده برای زندگی التماس دعا دارم لطفا دوستان خود را دعوت کنید چراکه به ابروی شما عزیزان گره از کار تک تک مان باز شود شما هم دعوت شدید نیت کنید. @آناعشق @گلزعفرون @پفسه @جامانده1 @nargggges  

سلام همتاجان . خوبی عزیزم . الهی خیر ببنیی .ممنونم ازت

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم

الهی خیر ببینی

اسم خودم سمانه، اسم خواهرم اسما

مریم

🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

لطفا برای @شانسی  @فندوق10  @nargggges

@بالکبابی  @nazpari95  دعا کن

الهی خیر ببینی گلم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

لطفا برای @دایناسور_صورتی  @سینوس  @اعتصامی  @mohadese1379  @جیکجیک  دعا کن

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه 😘 

لطفا برای @گابی     @kiiiiim     @gh73   @fatme25   @dok ...

حتمااا فقط یاداوری یادت نره آنا خانم😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

لطفا برای @بانورهایی97  @بانوی_اعظم  @جانان_رستگار

@مینای_بهاری  @گلزعفرون  دعا کن

الهی خیر ببینی گلم 🌻 

یادآوری چی گلم؟؟؟ 

آهان چیزه😆 هیچی شرمنده اشتباه شده😳

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤