2777
2789

لااقل یه چرتی میگفت دلت نشکنه😂😂😂

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شمارشو بزار پول ندیم‌الکی

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

باز دزد باشرفی بوده ننشسته چرت و پرت تحویلت بده

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
واقعا یاورم نمیشه هنوز ادمایی هستن دنبال دعانویس و فالگیرن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ببخشید ولی خیلی ساد ...

اعتقاد ندارم نمیدونم چرا همچین کردم

اسمم همون آنجل به معنی فرشته هست.