2777
2789
عنوان

همورویید یا انگل😐😕

364 بازدید | 23 پست

سلام من ۱۸ روز زایمان کردم از بعد زایمان خارش شدید مقعد گرفتم ولی خونریزی و سوزش ندارم 

رفتم پیش دکتر خودم گفت همورویید گرفتی پماد داد ولی هیچ تغییری نکرد رفتم پیش دکتر عمومی گفت انگل داری اونم قرص داد دیروز خوردم ولی کماکان خارش دارم اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید واقعا خارش دارم 😭

خدایا خودت همه فرشته های قشنگ رو در پناه خودت حفظ کن ...❤️🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ءست گذاشتی ک دانه های سفید تو ندفوع دلری انگله دطگ خواهر 

اره منم احتمال ب انگل میدم ولی تغییر نکردم بعد خوردن قرص

خدایا خودت همه فرشته های قشنگ رو در پناه خودت حفظ کن ...❤️🎀

ببین گوگل بزن چیزای طبیعی بخور من دختر عموم گرفته بود رفت پزشک سنتی یه دازوی فوق تلخ گرفت و خورد و خوب شد

شنیدم میگن تمرهندی خوبه 

واینکه برای قرص باید نوع انگل با ازمایش مشخص بشه ک بشه قرص مخصوصشو داد و مواطب باش ک بزاق دهنت ب دهان بچت نرسه ک نگیره ازت

هموروئید خارش نداره خب
ببین موقع دفع دست بزن برآمدگی حس می کنی. می‌سوزه موقع دفع؟ احیانا خونی میاد؟

همون قرص انگل رو مرتب بخور.

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...

چسب داره عزیزم بگیر بزن بعد ببین انگل داری یا نه ولی هر دو احتمال هست اگه زایمان طبیعی بودی هم ممکنه هموروئید باشه چون فشار به لگن میاد هم میتونه انگل باشه  

ببین گوگل بزن چیزای طبیعی بخور من دختر عموم گرفته بود رفت پزشک سنتی یه دازوی فوق تلخ گرفت و خورد و خ ...

اون دارو رو میدن واسه گوسفندا سمی هست چرا خورده به خواهر زاده منم داده بودن خوب شد رفت نشون داد اصلا واسه انسان قابل خوردن نیست میریزن تو گوش گوسفند