2821
2789
عنوان

زردی نوزاد

127 بازدید | 17 پست

پسرم ۶ روزه س زردیش ۱۳ بود 

زیاده؟

موقع تولد نداشت زردی 

چی کار کنم زود خوب بشه

نوک سینه هامم بشدت زخمه به قدری که تا مک میزنه خون میاد چیکار کنم😣😣😣

پماد بزن به سینه هات زود خوب میشه ازون مدلی بگیر که نیازی به شستن نیس 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

چرا سینه هات زخم شده؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر مک زدن بچه

جدی؟بچه ک جون نداره چرا زخم بشه🤔

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

قطره های شیر خشت از داروخانه بگیر بهش بده باید شیر بخوره تا زردیش بالا نره  پسر من اول ۱۱ بود ب ...

عزیزم قطره بیلی ناستر هست. بدنشم با پتبه اغشته به عرق کاسنی یشورید. هندونه بخور

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

سلام گلم اصلا غذای گرم نخور گوجه بادمجان ...اینارو نخور.بعد عرق کاسنی بخر مرتببب خودت بخور باهاش صورت بچه و هرجاییش که زردی داره با پنبه بشور

خدایا مرا ببخش بخاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود
عزیزم قطره بیلی ناستر هست. بدنشم با پتبه اغشته به عرق کاسنی یشورید. هندونه بخور

اره همون اسمش یادم رفته بود من واسه پسرم گرفتم ولی بازم رفت بالا با کاسنی هم میشستم منم سینه هام نوک نداشت نمیتونست شیر بخوره دستگاه گرفتیم دوباره

اره همون اسمش یادم رفته بود من واسه پسرم گرفتم ولی بازم رفت بالا با کاسنی هم میشستم منم سینه هام نوک ...

اره عزیزم دختر منم سه روزه بود 19بود زردیش دو روز تو دستگاه گذاشتیم به 8رسید قطره هم استفاده میکردم. خودم عرق کاسنی هم میخوردم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین