2777
2789
عنوان

التماس دعا 🙏🏻

83 بازدید | 9 پست

تازه واردم اولین تاپیکه ازتون خواهش میکنم برای حاجتم دعا کنین تو این شبهای غم انگیز محرم 😭😭😭انشاالله همگی حاجت روا بشیم  🙏🏻منم براتون دعا میکنم گره از زندگی همه باز بشه هم خودم هم دخترکم داریم دق میکنیم خواهش میکنم برام دعا کنین 😭

منتظر جواب خدا باش چون من بنده ی اونم 😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=153543608]چی شد عزیزم مشکلت حل شد؟؟؟[/QUO خدارو شکر به خیر گذشت مطمئن نبودن حدس زده بودن  منم حاشا کردم آخه دلم نمیخواد وجهه شوهرم پیش خانواده ام خراب بشه 😔 انشاالله هرچه. زودتر شوهرم اون خانم رو ول کنه مثل قبل با خانواده م آشتی کنه دخترم خیلی خیییلی ناراحته همش میگه کاش همه چیز مثل قبل بشه 🙏🏻🙏🏻ممنونم بابت مهربونیتون 

[QUOTE=153543608]چی شد عزیزم مشکلت حل شد؟؟؟[/QUO خدارو شکر به خیر گذشت مطمئن نبودن حدس زده بودن &nbs ...

من دخترت و درک میکنم خیلی براش سخته خیییلی مراقبش باش کاش اصلا نمیفهمید

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی  حال دلتون همیشههههههه خوب خوبببببببب😍😍😍
من دخترت و درک میکنم خیلی براش سخته خیییلی مراقبش باش کاش اصلا نمیفهمید

ممنونم بابت مهربونیتون چششم مراقبش هستم طفلی ضربه بدی خورد خدا لعنتشون کنه 😭😭

تو این چند روز خیلی دعات کردم خودتم همه جی و بسپار به خدا دل نگرانش نباش اگه میتونی تا ۴۰ روز زیارت عاشورا رو بخون حتما مشکلت حل میشه عزیزم❤

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی  حال دلتون همیشههههههه خوب خوبببببببب😍😍😍
تو این چند روز خیلی دعات کردم خودتم همه جی و بسپار به خدا دل نگرانش نباش اگه میتونی تا ۴۰ روز زیارت ...

از اول محرم تا چهارشنبه هر شب خوندم الان پنج روزه عقب افتادم بچه کوچیک دارم با این اعصاب خراب جاموندم نتونستم بخونم 🙁😔ممنونم که دلگرمم کردید❤️ انشاالله مشکل همه حل بشه 🙏🏻من و دخترم هم شاد بشیم