2777
2789
عنوان

خواستگاری

198 بازدید | 14 پست

دوستان لطفا راهنمایی  کنید  

سه سال با اقایی  صحبت میکنم  از  هر  لحاظ  موقعیت  خوبیه . گفته از  هر  جایی  باشه   دیگه  روز  جمعه میام خواستگاری  ( میدونم  روز  عاشورا هستش  ولی من موقعیتم  کاریم  اقتضا میکنه   تعطیلی  باشه )
الان ایشون از شهر  دیگه هستش  و بیاد قطعا باید بمونه   هتل  ها  همشون بسته هستند  خودش و مادر  و خواهرش میاد 

من  هنوز نتونستم به مادرم  بگم   نمیونم   عکس العملش  چیه  داداشم  در  جرین  هر قدر  میگه  راحت باش   استرس  نداشته باش  نمدونم   چکار  کنم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اصلا ادم مذهبی نیستم

ولی حرمت عاشورا رو نگه دارید😐

بنظرم مامانتون اصلا عکس العمل خوبی نشون نمیدن،اولا بخاطر خواستگاری توی روز عاشورا،دوما بخاطر شرایط کرونا،سوما بخاطر موندن توی خونتون...

مامان آراد و ماهان😍
من اصلا ادم مذهبی نیستم ولی حرمت عاشورا رو نگه دارید😐 بنظرم مامانتون اصلا عکس العمل خوبی نشون نمی ...

عزیزم بزن و بکوب  که نمیکنیم  فقط میاند اشنا بشند 

شهر  ما  وضعیت قرمز  و بسته هستن

اها. اخه تهران بازن. 

خب ایرادی نداره که منم شرایطم مشابه شماست. بمونن خونتون هم به خاطر شرایط موجوده هیچ ایرادی نداره. 

به برادر بگو اروم و یواش به مامانت بگه. بعد مامان اقا داماد تماس بگیره و اطلاع بده که دارن میان. حتما حتما مامانش زنگ بزنه با مامانت حرف بزنه اجازه بگیره.

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
اها. اخه تهران بازن.  خب ایرادی نداره که منم شرایطم مشابه شماست. بمونن خونتون هم به خاطر شرایط ...

فدات عزیزم دلم  اروم  شد  .  شما شرایطتون  چطور  هس .  بخدا باور  میکنید  من اصلا  یادم نبود  بگم  زنگ بزنند  اخه  کادر  و  خواهرشون  پیر  هستند زیاد از  این  موارد  خبر  ندارند  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز