2777
2789
عنوان

خانما بیایین

45 بازدید | 3 پست

سلام خانما دیرترین زمانی ک بچتون یا تو فامیل بچه ای دیر ب حرف اومده بگین ،تا چ موقعه طبیعی است حرف نزدن .

اول اینکه من خودم وقت نکردم اوایل زیاد باهاش حرف نمیزدم همش کارتون میدیدولی الان یکماهی میشه حرف میزنم باهاش.

۲ سال و تقریبا ۱ ماهشه ولی چند کلمه بیشتر نمیگه .

بابا

ماما

بابابیا

ن 

فقط همینارو میگه ولی منو اصلا مامان صدا نکرده یعنی بلده بگه ولی نمیگه .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

پسر دایی من پنج سالگی حرف زد

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
پسر دایی من پنج سالگی حرف زد

یعنی طبیعی هست بنظرتون ؟یهو ب حرف اومد یا بردنش دکتر و...؟

من انشالله یکسال دیگه پسرم میفرستمش مهد ولی تا اونموقع نگرانم اگه اونجا هم حرف نزنه چی میشه.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونم کلمه میگفت ولی جمله نمی گفت خودش کم کم یاد گرفت .ولی در کل باهاش حرف بزن بیشتر .

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤